IN MEMORIAM

dimecres, 23 d’agost del 2017

Canvis en la Volta a la Marjal

En este món de la carrera a peu succeïx el mateix que en la nostra vida, sempre hem d'estar preparats per a realitzar els canvis necessaris per a continuar amb els nostres entrenaments i amb el nostre quefer diari. 
Dic açò perquè realitzarem uns canvis en la Volta a la Marjal de diumenge que ve, un canvi que no afecta al nostre entrenament sinó a la logística, canviarem el lloc de reunió i el lloc de l'esmorzar que passa a ubicar-se en el Bar Caçadors, este canvi només afecta el lloc i no a l'horari.
Cada decisió que prenem ens basem en unes dades que coneixem i basant-nos en ells ens posem mà a l'obra, fem el mateix amb totes les coses de la vida, en els entrenaments busquem sempre una bona alternativa al nostre entrenament programat perquè eixe canvi d'ultima hora no afecte nostre pla general.
Una vegada que hem reflexionat sobre estes dades, la voluntat pot decidir. La decisió serà millor o pitjor, adequada a les metes o poc realista, però sempre és conscient. Deia el nostre bon amic Napoleó Bonaparte que “tindre un pla sempre és bo, el que succeïx és que hi ha plans que ixen bé i altres que ixen malament”. El problema amb estes decisions que es prenen amb rapidesa és tancar-se en elles i així negar-se a modificar-les pel fet d'haver-les reflexionat.
En esta etapa del IV “Open summer circuit training” de Dorsal 19, per exemple, ens hem decidit per dos circuits dels innumerables que es poden realitzar ja que és un lloc per on correm moltes vegades i cada un té el seu preferit, d'ací que l'art de canviar decisions es construïx millor des de ments que estiguen obertes i que no tanquen la porta a l'escolta i que es permeten veure més enllà del propi punt de vista.
Això no implica haver d'estar contínuament replantejant-ho tot. Hi ha decisions que val la pena mantindre també després d'haver escoltat opinions molt interessants. Però en altres casos, molts més dels que imaginem, un canvi de decisions permet ajustar millor els mitjans per a aconseguir les metes desitjades.
En este diumenge només els que vinguen per primera vegada a la Marjal Pego-Oliva es veuran un poc més obligats a seguir o el circuit de 13 o el de 16, però els habituals de la Marjal sabran que perfectament es pot realitzar circuits molt més curts passant per llocs tan emblemàtics com l'Ullal del Burro, l'Ullal de Bullent o fer una volta per la Montañeta Verda passant per les passarel·les que mostren tot l'ecosistema pel qual ens mourem, també sabran que tot això ho podran veure també sense necessitat de córrer perquè una lleugera caminada és prou per a disfrutar del Parc Natural de la Marjal Pego-Oliva sense oblidar-me de la ruta que podem realitzar també amb bicicleta.
Com veieu, molts són els canvis que podem realitzar a ultima hora per a disfrutar d'un matí del IV “Open summer circuit training” de Dorsal 19, un matí que acabara en el bar Caçadors amb l'esmorzar.

Cada dia està teixit de xicotetes i grans decisions. Aprendre a canviar-les amb la mirada posada en el nostre entrenament i en els corredors que entrenen al nostre costat permetrà corregir errors i avançar cap a millores que, esperem, construïsquen un un club més satisfet, més raonable i més obert a qualsevol classe de corredors.  

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada