IN MEMORIAM

dimarts, 25 de juliol del 2017

El IV Gran Fons d'Orba ha donat l'eixida.

 Començar amb el IV Gran Fons d'Orba el IV “Open summer circuit training” de Dorsal 19 és sempre una garantia de començar bé, una etapa que té tots els elements necessaris per a enganxar-nos a estos entrenaments i que ens dóna la tranquil·litat de saber que estem fent bé les coses.



Córrer bé significa també, buscar el millor per a entrenar, no tindre por de triar els mitjans més eficaços per a dur a terme el nostre objectiu i que millor responguen a les nostres característiques. En conseqüència, el millor per al dorsalero podria ser haver començat amb el IV Gran Fons d'Orba estos entrenaments estiuencs que denominem “open summer”.
Ho hem comprovat enguany també, diversos circuits i ritmes als què ens vam poder unir pa què el nostre entrenament continue la seua bona marxa és una qualitat que s'ha tingut en compte sempre en el Gran Fons d'Orba. Els circuits ben senyalitzats per a evitar desorientacions, i avituallaments perquè mai ens falte una bona hidratació. Unes reconfortants dutxes a l'acabar i un agradable bar on esmorzar han sigut tots els elements que han posat al nostre servici Armando, Vicent, Esteban …



Cal agrair-los l'alt grau d'eficiència que han tingut en l'organització d'esta etapa, perquè han triat lo millor que posseïen pa què tots hàgem pogut passar un bon matí corrent. És necessari aprendre, com ho han fet ells, a diferenciar entre eficàcia, que es reduïx a fer bé les coses i l'eficiència, que és fer bé les coses que convé fer.
Poden dir “missió complida”, i açò parla del seu esperit emprenedor ja que dóna una gran satisfacció haver dissenyat una etapa i poder dir després que es va dur a terme. Ja vaig dir abans que han fet un bon ús de l'eficiència perquè han fet un bon ús dels recursos que posseïen i a més han aconseguit ser eficaços al mateix temps, hem assistit a un IV Gran Fons d'Orba perfecte.



Quan ens enfrontem amb qualsevol etapa del IV “Open summer circuit training” de Dorsal 19 sabem que els recursos que posseïm per a organitzar-la són limitats, pel que sempre busquem esprémer-los el màxim possible i traure d'ells el màxim rendiment, en primer lloc intentem que es puga realitzar i ja que ho intentem procurem fer-ho lo millor possible, esta és l'actitud que ens mou en este IV “Open summer circuit training” de Dorsal 19.
Estos pròxims mesos molts dorsaleros es van a veure immersos en l'organització de les diferents etapes, amb molts menys mitjans de què té qualsevol organitzador d'una carrera i amb una quantitat de corredors que requeriria quasi la mateixa infraestructura, excepte la de meta i informàtica, ja que manejar a més de cinquanta corredors en uns quants circuits, amb diversos ritmes i avituallant-los no és gens fàcil i requerix de molt d'esforç, però la clau esta en què és una labor desinteressada.



També és un fet que eixe treball desinteressat, pacient i benigne que alguns dorsaleros fan hi ha d'anar creixent amb el temps i molt lentament en Dorsal 19, perquè en cas contrari, si tots els esforços es basen fonamentalment és buscar els nostres objectius personals, prompte o tard el club s'estanca i fracassa.
El IV “Open summer circuit training” de Dorsal 19 constara a més amb les etapes següents:
6 d'agost del 2017: “Camí d'Al-Azraq”, la Vall d'Alcala.
13 d'agost del 2017: III “Tetxa” d'Oliva.
15 d'agost del 2017: VIII Gran Fons de Murla.
27 d'agost del 2017: Marjal de Pego.
8 de setembre del 2017. II Gran Fons dels Poblets.
24 de setembre del 2017: II Marjal Gandia.



Però no tot va ser “open summer” este cap de setmana, el nostre Máximo continua pujant-se a tots els podis de les carreres en què participa, i este cap de setmana li toqua pujar dos vegades, guanyant en el seu categoria en San Gabriel i sent tercer a Bigastro.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada