IN MEMORIAM

dijous, 27 de juliol del 2017

2ª etapa del IV “Open summer circuit training” la Vall d'Alcala.

Hem escrit tantes vegades sobre els nostres entrenaments en la Vall d'Alcala que cada any quan s'acosta el dia de tornar a pujar per a córrer per les seues muntanyes i recórrer les sendes d'Al-Azraq em trobe amb la temptació de repetir qualsevol d'aquelles entrades, i és que entrenar allí dalt és anar a les muntanyes, és escapar-se, és contemplar.


El IV “Open summer circuit training” de Dorsal 19 puja el 6 d'agost a les altures a contemplar els poblets, a fer geografia. Este d'ací, de la dreta, este del campanar és … Més enllà aquelles ruïnes d'un antic castell i aquelles cases afonades és … Més lluny, a la dreta, sobre eixa lloma, aquell forat és … I allà, en el fons, al peu d'eixa muntanya que ens tanca l'horitzó, s'endevina …I inclús s'aconseguix a veure, aguaitant sobre esta muntanya els pobles de la … I ací mateix, quasi a la nostra mà, este xicotet poblat en ruïnes que ens dóna la sensació d'una tranquil·litat perpètua esta al nostre costat.
És tot un esdeveniment córrer per eixes altures quan els dorsaleros trenquen el silenci i la quietud d'eixes muntanyes per a portar a allí dalt tots els entrenaments que estem realitzant, i allí dalt, parlarem també de les nostres carreres, d'entrenaments, d'objectius i d'eixe anhel que tenim tots els corredors per perseguir la nostra carrera perfecta.


Però tot açò succeirà el 6 d'agost en la segona etapa del IV “Open summer circuit training” de Dorsal 19 que es desenrotllara pel “Camí d'Al-Azraq i del que continuarem donant més informació en els pròxims dies.

Ara sabem que tenim preparat en el càmping de la Vall d’Alcala les dutxes, l'esmorzar amb carn i embotit a la brasa. Els circuits i els horaris els anirem desvelant en els pròxims dies.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada