IN MEMORIAM

dijous, 18 de maig del 2017

Un bon cap de setmana

L'homenatge a les víctimes de l'accident  d'Oliva on van morir tres ciclistes del C. A. Llebeig de Xabia, que es va celebrar a Pedreguer, hi ha marcat sens dubte el passat cap de setmana.



Els corredors que van acudir a la Volta a Peu a Pedreguer van aprofitar l'ocasió per a recordar als ciclistes víctimes dels accidents de trànsit, esperem que les noves iniciatives relacionades amb estos accidents i l'educació respecte d'això aporten esperança per a solucionar prompte este greu problema.
Es van viure moments de profund dolor i de molt pesar, acompanyats amb un estrany sentiment de fracàs que dominava l'ambient, hi havia moments en què vam sentir una pena profunda. Pareixia que la vida no tenia sentit. No obstant això, eixos moments no han de tindre l'última paraula. Ni en la pròpia vida, ni en la vida dels altres. A un costat, a un altre, o tal vegada cap arrere, han de quedar oberts altres camins.


La vida seguix avant. La vida seguix el seu ritme. El món de la carrera a peu no deté els seus passos i les carreres amb les seues competicions han de continuar.
Els dorsaleros van tornar a realitzar un bon cap de setmana, si Cristina Bañuls guanya en la seua categoria a Pedreguer també ho va fer Máximo Folques en La Mitja Marató de Mora de Rubielos aconseguint a més ser tercer en la general, així com Carmen Sala que guanya en la categoria absoluta també en Mora de Rubielos, i Carlos Siscar el diumenge va aconseguir el tercer lloc en la seua categoria en La Mitja Marató d'Alacant.


Com podeu comprovar un excel·lent cap de setmana que ens servix per a comprovar com ens trobem de forma per a afrontar el III Relleu 24 X 1 hora de Pego, si mirem la classificació a Pedreguer  i mirem els resultats de  43a STAFFETTA 24 × 1 ORA SOCIETÀ SPORTIVA “VITTORIO ALFIERI” , realitzada el 25-26 de març del 2017 pels nostres amics italians d'Asti, veiem que també podem comptar amb un bon equip.
“Si vols fer quelcom bé, fes-ho tu mateix” Quina frase tan contundent, tan directa, tan senzilla i tan… errònia! Si l'apliquem al III Relleu 24 X 1 hora de Pego. Però hi ha una millor: si vols fer quelcom gran, meravellós i durador, busca un bon equip.


Els corredors solem ser uns esportistes molt independents i ens agrada tindre una autonomia total però també som capaços de formar part d'un equip i en les 24 hores ho demostrem. És on som capaços a deduir esta estranyíssima equació matemàtica: que 2+2=5 o a 6,7 en inclús més mentres siguem capaços de viure la màgia del  “esperit d'equip”. Un equip unit és quelcom molt especial, perquè no és simplement la suma de cada un dels seus membres. És, més aïna, la multiplicació dels esforços de tal manera que s'és molt més eficaç de quant es poguera ser si cada un obrara en manera individual.


Veurem enguany on som capaços d'arribar.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada