IN MEMORIAM

dimarts, 30 de maig del 2017

6 marques personals

Segons ens anem acostant al III Relleu 24 X 1 Hora de Pego anem veient com els nostres corredors van mostrant el seu estat de forma, si el que ens sol cridar l'atenció solen ser els que pugen al podi no ens deuríem oblidar de tots els que van aconseguint realitzar les seues marques personals.


Est ultime cap de setmana ens ho mostra amb claredat; Cristina Bañuls guanya la seua carrera en Jesus Pobre, Carlos Siscar queda en tercera posició en la seua categoria també en Jesús Pobre mentre que en la Cala de Finestrat ho fa també Màxim Folques en la general i en la seua categoria i Carmen Sala queda segona de la seua categoria en el 10K del Grau de Gandia.

Bay, tercer a Jesús Pobre.

Máximo, tercer a la Cala de Finestrat. 
Però aquest cap de setmana s'han batut 6 marques personals en 10K, i ho han aconseguit on es deu aconseguir, en una carrera homologada com és el 10K del Grau de Gandia.


Nando Sendra “Tatxa”, aconsegueix ademes amb una marca en temps real de 00:40:06 la millor marca de la temporada en Dorsal 19 en 10K i es queda solament a 6’ de ser dels sub-40.


Esteban Caravaca amb els seus 00:40:19 es situá també molt prop de baixar dels 40 minuts, una linea que molt pocs s'atreveixen a creuar.


Armando Giner aconsegueix a poc a poc anar baixant la seua marca i separanse amb 00:44:15 cada vegada més dels 45 minuts.


Vicent Cuevas en canvi va acostant-se passet a passet a aqueixos tan desitjats 45 minuts i ho fa amb 00:45:35.


Linda Blanco contínua amb la seua linea ascendent i ja s'atreveix a baixar de 46 minuts, ja que amb 00:45:56 ja ha posat al punt de mira ser sub-45.
Santiago Mut també contínua acostant-se a una altra de les línies importants en aquest món de la carrera a peu, aqueixa línia que diuen que separa el trotar del córrer i que no és una altra que baixar de 5 minuts el quilòmetres o siga ser sub-50, de moment ja està en 00:52:26.
Com veieu no és complicat trobar objectius en aquest món de la carrera a peu, doncs hi ha de totes les classes i per a tot tipus de corredors i si volem un objectiu en comú sempre tenim el relleu 24 x 1 hora.


El fonament del III Relleu 24 X 1 Hora de Pego, és córrer, és fer-ho una hora individualment i 24 hores en equip. És convertir el nostre repte personal en un repte col·lectiu.
Per a molts el repte col·lectiu és la clau de les 24 hores ja que és la suma dels reptes individuals, com l'és un club, que és la suma de tots els seus corredors.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada