IN MEMORIAM

dimecres, 8 de març del 2017

Dorsalero “Road Runner”

Ja tenim la segona carrera del 21è CIRCUIT A PEU MARINA ALTA acabada i ho hem fet amb la mateixa il·lusió i amb les mateixes ganes que la primera, no debades encara tenim tota la nostra energia intacta. 


La V CURSA POPULAR SOLYMAR – CALP ha sigut l'encarregada de dir-nos si Dorsal 19 contínua amb el mateix ritme, un ritme que de moment és el que ens havíem marcat, la cançó i el ritme que hem triat per a Calp és el d'Imelda May, bo el de la seua cançó “Road Runner”.
La que sí que continua amb el seu mateix ritme és Cristina Bañuls que ha tornat a guanyar, i a la que tornem a felicitar i dedicar esta cançó, encara que ella no ha arribat a ser una “corredora per la carretera” tot aplegara.
“I’m a road runner, I’m road running - yeah I’m a road runner oh… - I’m a road runner, I’m road running - yeah I’m a road runner oh… - B-B-B-Bye boo”.


Road Runner”, tot dorsalero és un “road runner”, començant per Máximo que va ser el primer dorsalero a arribar a meta com Joan Pons que va ser l'últim. “Road runner” són també Tania Navarro i Linda Blanco les dos úniques representants de les dorsaleras, i és que la Pinyata ens ha llevat molts corredors però ens va donar una magnifica nit de dissabte i tot no pot ser.
“Get up, roll up - Goin up in the world - Goin round, yeah round - Goin round in a whirl - Gettin by I’m fly that’s movin so fast ”.


Costa molt, després d'una nit de música i desfilades disposar de tots els corredors i ja portem dos carreres on els dorsaleros hem acudit a córrer amb l'ànim reconfortat per una bona nit, on hem alliberat les nostres ments però hem llastat les nostres cames,  i molts dels nostres caps han patit els dubtes de la ressaca, però un dorsalero; “ Never stop - Cause I’m having a blast - Never slow down dk dk down down - dk dk down down - dk dk down down - Gettin high, gettin love - Oh as good as a drug Oh - I got a great, great feelin - I’m as snug as a bug”.  
“I’m as snug as a bug”, i és que lo nostre és córrer, ens trobem com a peix en l'aigua, en el nostre ambient, “Never ‘stop'”, mai parem perquè “cause I’m having a blast” sempre ens ho passem en gran corrent i mai anem lentament “never slow down dk dk down down”, som així.


Córrer per als dorsaleros és com una droga, “Oh as good as a drug Oh”, per això ens trobem contents i satisfets quan correm, “i got a great, great feelin  i’m as snug as a bug”, som feliços quan ens posem les nostres sabatilles i això que no tenim molt d'estil, “i got no class”, però no ens importa ja que no tenim cap barrera que trencar, “no glass celing to break”, i ací estem sense parar perquè estem en el nostre lloc, en la nostra marca, “never stop - cause I’m on the make”, i mai alcem l'accelerador ja que sempre ho donem tot, “never slow down dk dk down down”, així som els dorsaleros.



Ara només ens queda fer una ullada a la classificació de Calp, http://www.somesport.org/circuitapeu/2017/clubs_calp_17.php  escoltar la cançó i preparar-nos per al diumenge que ve en Gata. Una nova cançó, una nova carrera i una nova diversió.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada