IN MEMORIAM

dissabte, 21 de gener del 2017

Comença la temporada

El primer dia de la temporada i ja estem en el podi, es veu que es tènia pressa per començar, Tania i Máximo es van pujar al caixó res més acabar amb la I Gala de Dorsal 19, en Benirredrà i el El Verger.



No hi ha repòs en Dorsal 19, així que encara que puga paréixer que encara falta temps per al 21é Circuit a peu de la Marina Alta, que es presenta ahir, i en el que vam estar molt ben representats, hem de començar a pensar en ell i en com afrontar-lo.



La majoria de nosaltres ja estem introduïts en el món de la carrera a peu, que no se perquè molts s'encaboten a denominar “running” encara que açò seria una altra història, tal vegada encara no ens hàgem proposat el repte de córrer totes les carreres del circuit perquè són 12, i el que a primera vista poguera paréixer un inconvenient es pot convertir en un repte interessant.



Cada dia és més usual veure a més corredors que es dediquen a complir reptes cada vegada més difícils i originals, buscant saber on tenen el seu límit o aprofitar alguna carrera per a conéixer món.
Un Circuit de carreres és una excel·lent opció per a conéixer una zona i pot servir-nos com un repte el prou complicat perquè ens parega interessant. Tal vegada siga per això que molta gent se “tira a l'arena” sense tindre molta experiència en la carrera a peu, sense el material esportiu necessari i sense realitzar una cosa tan important com fer-se una revisió medica o una prova d'esforç.
El motiu pel qual ens anem a presentar en el 21é Circuit a peu de la Marina Alta pot ser d'allò més variat però la motivació i la nostra actitud són de les coses més importants per a aconseguir completar-lo.
Com són tantes carreres una bona opció és dividir-les en tres apartats, un primer apartat seria buscar aquelles carreres a què més importància els donem ja siga pel seu circuit per a aconseguir marca o bé perquè es desenrotlla en una localitat en què ens agrade córrer ràpid. Un segon apartat seria les carreres que tenen un bon circuit i que ens agradaria aprofitar per a córrer ràpid però sense perdre l'objectiu de l'apartat primer i per ultim les carreres que ens serviran com a preparació i d'entrenament.
Per tant mirarem el calendari de carreres del 21é Circuit a peu de la Marina Alta i fem una primera selecció, centrem-nos en la carrera que considerarem com l'objectiu principal.



Una vegada la tinguem seleccionada haurem de col·locar la carrera de la setmana anterior, si l'haguera, en el tercer grup o siga en el grup de les carreres per a entrenar i el mateix farem amb la de la setmana següent, si l'haguera i el mateix farem amb les carreres del segon grup encara que en estes no és tan important controlar les carreres de cap de setmana anterior ni posterior.
Quan tinguem este esquema realitzat només ens quedara adaptar el nostre entrenament, com veieu no és molt complicat encara que cal assentar-se un moment i estudiar les carreres amb els seus circuits i les dates.



Com el circuit es presenta ahir ja podem dir que tot esta en marxa i que ja podem omplir la nostra agenda. 
En la pagina web de Somesport podrem trobar tota la informació, calendari, inscripcions i qualsevol informació que ens faça falta.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada