IN MEMORIAM

dijous, 18 d’agost del 2016

Llarga vida a la Tkeca!!!

Allò que s'ha promés sol ser deute, així que ens disposem a fer efectiu la nostra promesa de dedicar una entrada al circuit llarg de la II “Tkeca” d'Oliva, un circuit que espere puguen disfrutar molts dels què el diumenge correran la 3a etapa del “III Open summer circuit training” de Dorsal 19.

Hi ha una frase que m'agrada molt, la vaig llegir fa ja molt de temps i que sempre he aplicat a moltes de les activitats que realitze, és de l'alpinista Maurice Herzog i diu així; No és més qui més alt arriba, sinó aquell que influenciat per la bellesa que l'embolica, més intensament sent.
L'aplique molt en este món de la carrera a peu ja que en la majoria de les vegades la qualitat d'una marca no reflectix proporcionalment el que es disfruta en una carrera, i que em ve de meravella per a la II “Tkeca” d'Oliva perquè el circuit llarg va hi ha pujar a la màxima altura del terme d'Oliva, el Pla dels Frares amb els seus 464 metres sobre el nivell del mar. I encara que la seua altura no siga molta és la bellesa de les seues vistes el que fa que valga la pena pujar. Nosaltres que estem acostumats a estes visions de muntanyes amb el mar de fons moltes vegades no valorem el que estem veient i això que potser ens recorrem mig món darrere de paisatges majestuosos.
Sol passar moltes vegades que si la bellesa no la portem amb nosaltres mai la podrem trobar, per això cal començar estos entrenaments ja predisposats a disfrutar del nostre entorn, això si corrent.


Els dos circuits van hi ha compartir d'eixida els dos primers quilòmetres que ens serviran per a creuar Oliva, després el curt prenguera el Camí de Covatelles mentres que el llarg es dirigirà cap al Xiricull, i no es tornaran a trobar fins als huit quilòmetres finals.
En el nostre pas per la partida del Xiricull passarem per la famosa Casa del Rellotge, ara en ruïnes que ens deixara prop de la pista forestal que ens pujarà fins al Puig del Frare amb les seues vistes cap a Marchuquera i d'allí als pocs metres ens estarà esperant el Pla del Frare, una breu parada i en una ràpida baixada ens trobarem amb la “Tkeca” i amb el circuit curt que ja recorrerem fins a la piscina coberta d'Oliva.

Esta explicació, un xicoteta ullada al desnivell i al plano del circuit serien suficient per a decidir-nos a córrer i fer-nos passar un divertid matí, però, inclús em queda una altra de les frases que conserve de la meua etapa més muntanyenca i que és també d'un altre escalador, Ron Fawcett, i que diu així: “El millor entrenament consistia a anar al pub, beure 5 quarts de cervesa i parlar d'escalada”, els dorsaleros sabem perfectament quanta raó té el bo de Ron.
Després de la dutxa, inclús ens quedara “el millor entrenament” en l'Edén, eixe també serà el nostre millor entrenament del diumenge ja que els dorsaleros saben que les nostres millors carreres les hem realitzat en els esmorzars, carreres i marques que es continuaran preparant en cada un dels esmorzars que acompanyen a totes les etapes del “III Open summer circuit training” de Dorsal 19, perquè és el moment més cordial de tota l'etapa, on compartixes taula amb els corredors i que ens sol servir com a vàlvula de escape de totes les nostres inquietuds.

Mentres esperem eixe colofó perfecte de tot esmorzar que és el “carajillo”, la “Tkeca” ens brindara encara algunes sorpreses, sorpreses que ja haurem començat a albirar abans de començar a córrer i que ens faran tornar a casa amb bon humor i amb un bon sabor de boca.
Tot esta llest per a la 3a etapa del III Open summer circuit training” de Dorsal 19, ara esperar que passen les hores i el diumenge la II “Tkeca” d'Oliva.
Llarga vida a la Tkeca!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada