IN MEMORIAM

dimecres, 13 de juliol del 2016

Tot a punt per al III Grans Fons d'Orba.

Ja coneixem per damunt com serà el III Gran Fons d'Orba, ara només ens queda dir que hi ha diverses opcions i mostrar un poc els números d'eixes dos pujades de què tant s'ha parlat.


Que existisquen diverses opcions per a realitzar esta etapa del “III Open summer circuit training” de Dorsal 19 no significa que no se'n vaja a passar per les zones més interessants i boniques, simplement volem facilitar als menys entrenats la possibilitat de poder disfrutar i divertir-se.
No seria una etapa del “III Open summer circuit training” de Dorsal 19 si excloguera la diversió als menys entrenats, 15 quilòmetres poden ser molts i sobretot quan hi hi ha desnivells de consideració però si eliminem alguns quilòmetres i convertim els desnivells en un agradable passeig haurem aconseguit fer una etapa per a “tots els públics” o millor dit per a tots els corredors.
Normalment quan un club és xicotet, esta format per corredors que solen tindre un nivell molt paregut i tots els entrenaments se solen establir segons eixe nivell, però al créixer hi ha corredors de tots els nivells i és llavors quan hem de buscar alternatives perquè tots puguen participar.

Desviació per a eludir Tormos.
Estem acostumats a mesurar la qualitat i la debilitat dels corredors segons paràmetres equivocats. Mesurem els ritmes, els quilòmetres que som capaços de realitzar, les marques, els trofeus aconseguits, per a jutjar si s'és un bon corredor.
Ens oblidem que eixos i altres aspectes són passatgers i mudables. Brillen durant dies, mesos o anys. Després, en un moment, o a poc a poc, deixen de valdre.
El que importa, el realment gran, el que dóna forces a qualsevol corredor, és córrer. Saber que estem rodejats de corredors que ens valoren pel simple fet d'eixir a entrenar, que podem compartir els nostres entrenaments amb tots, que som capaços de divertir-nos corrent amb els més forts o amb els més dèbils, açò és el que ens farà disfrutar més de la carrera a peu. 
El secret està a passar-ho bé corrent, a saber descobrir-ho en les mil formes d'entrenar que hi ha. Veure'l cada dia en tots els entrenaments que realitzem amb el nostre club i en cada una de les seues activitats.
La nostra energia, les nostres ganes d'eixir a córrer esta en el simple fet de córrer. Encara que ploguen crítiques per les nostres marques. Encara que ens assenyalen per com correm de tranquils.


En fi, dos pujades són les que mereixen que els prestem un poc d'atenció en esta primera etapa, una començara quan portem recorreguts 8,240 metres i amb un 15,9 % de percentatge ens portara fins al quilòmetre 8,880, pujant des dels 192 metres fins als 292 metres. L'altra ens la trobarem quan portem corrent al voltant de 10,650 i amb un percentatge del 16 % ens acompanyara fins al quilòmetre 11, pujant des dels 252 metres fins als 350.
Dos pendents prou dures pa què puguem caminar i disfrutar un poc de l'entorn, la primera serà per senda i la segona per un camí de ciment i asfalt. Ens les trobarem aproximadament a eixes distàncies de l'eixida si realitzem el circuit de 15 quilòmetres que ens portara per Tormos, si som un poc més previnguts i triem el circuit curt ens les trobarem al voltant de tres quilòmetres abans ja que evitarem el pas per Tormos.


El circuit més curt no passara per Tormos i realitzara l'entrada a Fontilles per la carretera en compte de per la senda amb el que no li llevarem la bellesa al recorregut i eliminarem entre els 3 i 4 quilòmetres.
Tindrem dos punts d'avituallament, al voltant dels quilòmetres 5 i 10, a més de la font d'Isbert que estarà aproximadament en el quilòmetre 8,6.
Cal recordar que haurem de portar una xicoteta llanterna o un frontal per a passar el túnel de la presa.
El que necessite alguna informació més la donarem el divendres en el “Sopar Acaba-Solls”  del “III Open summer circuit training” de Dorsal 19, on també realitzarem el VAMEVAL per a tots els que no hagen pogut fer els dos tests o els siga més fàcil el VAMEVAL.
Dir també per a acabar que l'eixida del III Gran Fons d'Orba serà des del Poliesportiu Municipal d'Orba a les 07:00 del matí del diumenge 17.
Dir també que les dutxes estaran en el mateix Poliesportiu i que esmorzarem en el Bar Al Carrer d'Orba.

Una altra cosa, la II “Tkeca” d'Oliva canvia la seua data degut a problemes logístics i passara a ser la tercera etapa del “III Open summer circuit training” de Dorsal 19 i es realitzara el 21 d'agost d'este 2016.
Bo, de moment crec que res més, excepte recordar que el divendres 15 tindrem el “Sopar Acaba-Solls” i que no estaria mal avisar si anem acudir per a no quedar-nos sense cervesa.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada