IN MEMORIAM

dijous, 21 de juliol del 2016

Ja hem començat el “III Open summer circuit training”

Ja hem començat. El “III Open summer circuit training” de Dorsal 19 va començar el diumenge en el III Gran Fons d'Orba, costa començar però ja hem pres l'eixida.

Tot és millorable i tot ha d'anar millorant-se. O siga, un any més anem hi ha intentar anar creixent com a corredors i a progressar com a club. Açò és el més important. Cada any cal tornar a començar i enguany de manera distinta, i la primera consideració per a eixe inici, ha sigut un nou circuit per a la primera etapa, el III Gran Fons d'Orba. En conseqüència, un circuit mixt per a tot tipus de corredors que ens ha portat a tots a passar un agradable matí.
Era important començar amb bon peu, ja que sempre esperem que les coses ocórreguen d'una certa manera, que les decisions que hem pres quallen en resultats bons, i que ens preparen per a continuar amb entusiasme.  Al mateix temps volem realitzar coses noves, volem reformar, volem potser d'una manera més intima i profunda, reformar-nos a nosaltres mateixos per a ser millors i que les nostres decisions siguen cada vegada millors, i en esta primera etapa del “III Open summer circuit training” de Dorsal 19 ho hem aconseguit. Ha sigut millor que l'any passat.

Així que, 45 corredors ens vam reunir en el Poliesportiu d'Orba i ens vam dividir per tres circuits per a recórrer la contornada d'Orba, Tormos, Fontilles i Murla per a acabar tots esmorzant a Orba en un ambient d'amistat i camaraderia.
Enguany hi haurà també canvis en algunes de les nostres etapes, canvis que sempre es realitzaran per a aconseguir que s'adapten a més corredors, és cert que a vegades realitzem alguns canvis per a millorar i caiem en altres errors. A pesar d'això, confiem en la nostra capacitat per a trobar els errors i superar-los.
Corregir les etapes de l'any passat suposa, en primer lloc, una actitud de sana inconformitat amb el que sabem que ja ens agrada l'any passat. Gràcies a eixa actitud posarem en dubte l'èxit de l'any passat per a així poder-ho millorar.
En segon lloc, exigix tindre temps per a investigar més a fons l'etapa de l'any passat i temps per a afegir les solucions per a enguany, no mos basta nomes repetir.

En tercer lloc, corregir els errors que hem trobat implica tindre la natural confiança que l'etapa perfecta existix i que som capaços d'aconseguir-la.
En fi, els que muntem les etapes del III Open summer circuit training” de Dorsal 19 desitgem deixar arrere els errors que vam cometre l'any passat, si és que els vam cometre, el problema ens pot sorgir a l'hora de veure què canviem, com fer-ho i cap a on. Si els canvis són equivocats o no.
Hi ha canvis per a bé i canvis per a mal. Hi ha canvis que agraden i canvis que desagraden. Hi ha canvis aplaudits i canvis criticats.

Inclús l'opció de no canviar res i de deixar les etapes com estaven és, en un cert sentit, una manera de canviar cap a l'immobilisme: si un pensa que ja hem canviat prou les etapes en els anys passats i ara tocaria un període d'estabilitat per a mantindre les etapes com estaven l'any passat.

La 2a etapa del III Open summer circuit training” de Dorsal 19 serà el 14 d'agost del 2016 amb el V Gran Fons de Murla, Hi haurà canvis? Es pot millorar la de l'any passat? Prompte ho sabrem.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada