IN MEMORIAM

dilluns, 31 d’agost del 2015

"Padur" o la 5a etapa.

     Volguts corredors i corredores, no hi ha temps per a relaxar-se així com tampoc n'hi ha per a felicitar al nostre Rafa “padur” pels trofeus que esta aconseguint, ja se que Rafa fa unes setmanes que s'esta mereixent que es parle d'ell en este blog però el “II Open summer circuit training” de Dorsal 19 esta concentrant tots els meus comentaris.

     En altres circumstàncies el tercer lloc aconseguit en Oliva divendres passat haguera bastat per si sol per a omplir tota una entrada, sense comptar amb el trofeu que ja va aconseguir en la platja de Tavernes, però no hi ha temps la 5a etapa coneguda com la Reprimala-Lorcha va hi ha concentrar tot el meu esforç.
     I això que Rafa a més de les copes que esta aconseguint últimament s'esta convertint en un dels membres de Dorsal 19 més actiu i més carismàtic, és una danya que els seus triomfs hagen sigut a l'agost on les vacacions i la relaxació de tots nosaltres ha aconseguit que els seus èxits passen a un segon pla o tal vegada a un tercer.

     En fi, continuem amb la que serà al 5a etapa“II Open summer circuit training” de Dorsal 19 on per cert quasi segur que participara Rafa perquè porta corregudes les quatre anteriors on ha sigut un dels animadors no sols corrents sinó que sobretot després de córrer, ha sigut en els esmorzars on ha tret la seua versió més fascinant i és que Rafa en les distàncies curtes és on podem apreciar tot el seu encant.

     Veurem si en l'esmorzar que celebrarem a Benifla després de córrer la Reprimala-Lorcha els que el coneixen poc ho poden comprovar, això si caldrà córrer abans els 20 quilòmetres que té el circuit llarg, els 16 que té el curt o els 12 del súper curt, val la pena.
     No val la pena només perquè vinga Rafa, si no assistira, la via verda que transcorre per l'antiga via del tren Gandia-Alcoi per si sola ja val la participació en la 5a etapa del “II Open summer circuit training” de Dorsal 19.

     Els que coneixen, no a Rafa, sinó esta etapa saben que és de les més interessants del circuit ja que al realitzar-se la tornada a la Reprimala en una lleugera baixada fa que siga molt assequible a tots.
     Com sempre comptarem amb diversos grups perquè cada un s'adapte al seu nivell, encara que és pràcticament impossible saber en qual es trobara Rafa perquè és capaç de córrer al capdavant com en la cua, de moment esta triant la part posterior de la carrera pel que jo m'alegre.
     És molt difícil perdre's perquè és pujar i baixar pel mateix lloc, el que la fa també molt fàcil de controlar.

     Com he llegit en alguna part que les entrades d'un blog perquè siguen amenes no han de tindre més de 2500 caràcters i ja vaig pels 2400 he de començar a buscar una eixida a esta entrada on se m'ha ficat per mig Rafa, ja se que no ha sigut culpa seua, però és que últimament esta present en totes les activitats del club inclusivament en l'elaboració de la lletra del què serà el nostre himne, ansiós estic per conéixer un poc de la lletra per a saber si s'ha escrit abans o després dels gin-tonics encara que coneixent a l'altre lletrista, estic segur que va ser durant.

     Bo per tant vaig hi ha preparar una altra entrada sobre la 5a etapa del “II Open summer circuit training” de Dorsal 19 ja que en esta no he pogut escriure més.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada