IN MEMORIAM

diumenge, 23 d’agost del 2015

El circuit de la 4a etapa del “II Open summer circuit training” de Dorsal 19

     Ja tenim el circuit de la 4a etapa del “II Open summer circuit training” de Dorsal 19 mesurat i comprovat, ara només queda esperar i que les zones que a hores d'ara estan inundades es vagen eixugant i el diumenge que ve puguem córrer sense haver de mullar-nos les sabatilles.

     És veritat que no esta clar encara el lloc d'eixida però el circuit no patirà cap variació, enguany afegirem al pas pel mirador d'aus de la zona d'Oliva la de l'observatori de la Muntanyeta Verda, que no és com algun mal pensat s'estarà imaginant que cal pujar-la, no, l'observatori d'aus esta en la llacuna que hi ha en la seua base i que vorejarem.
      No veurem aus ja que no són dates per a què estiguen de pas, però amb un poc de sort potser alguna s'haja despistat i ens alegre el matí.
      El circuit comptara amb 16,400 metres el llarg i el curt dependrà de les ganes que tinguen els que pensen que 16 quilòmetres són molts, ja que les possibilitats de retallar són moltes, encara que sempre es manté el pas pels observatoris.


     Hem pensat a col·locar dos llocs d'avituallament més el de l'Ullal de Bullent que ens pot servir com a avituallament d'emergència.
     El primer avituallament es trobara en l'observatori d'aus de la zona d'Oliva a 5'5 quilòmetres de l'eixida, si esta es realitza des del Blau del Carapatar i si ho fem des de l'Ullal del Burro a 4,5 quilòmetres.
     El segon avituallament estarà en el quilòmetre 10,250 des del Carapatar, i la parada d'emergència en l'Ullal de Boullent estarà en el quilòmetre 13,800 com veieu no anem hi ha tindre problemes.
     Una cosa curiosa que té el circuit de la Marjal Pego-Oliva és que correrem durant diversos moments per davall del nivell del mar, pot paréixer que no mereixeria cap comentari però en molt poques ocasions tindrem la possibilitat de córrer en un nivell tan baix, en concret ho farem des del 9,5 i el 10,5, encara que hi ha molts punts en què també ho estarem durant uns pocs metres.
     Per als que no puguen o no vullguen vindre els pose el vídeo del circuit perquè puguen disfrutar de la nostra 4a etapa del “II Open summer circuit training” de Dorsal 19.

     Demà quan sapiem que l'hora d'eixida serà a les 07:30 ja ho direm i molt possiblement també el lloc.

1 comentari: