IN MEMORIAM

dijous, 9 de juliol del 2015

Tot preparat per al II “Open summer circuit training” de Dorsal 19

     Quasi tot esta preparat per al començament el 19 de juny del II “Open summer circuit training” de Dorsal 19, tenim el calendari de les 6 etapes completat i ara només ens falta entrenar per a poder realitzar en cada etapa la distància que més s'acoste al nostre nivell. 


     Després del Circuit de la Marina i de les 24 X 1 hora ens enfrontem davant d'un estiu ple de moltes hores lliures i amb moltes hores per a realitzar entrenaments, i amb la possibilitat de desplaçar-se a córrer en llocs un poc més apartats dels nostres circuits habituals i tambe és una bona ocasió per a realitzar entrenaments en grup. 
     Les etapes del II “Open summer circuit training” de Dorsal 19 ens sonen i estan molt bé. No obstant això, cal parar atenció de no sobrecarregar-nos massa i triar aquells circuits que s'adapten a les nostres característiques i que puguen completar el nostre entrenament. 
     Estos entrenaments en grup no han de servir tan sols per a mantindre'ns entrenats, el principal és que complementen el nostre gust per la carrera a peu.
     A l'estiu no solem deixar d'entrenar, tot al contrari tenim més oportunitats per a eixir a córrer perquè continuem participant en carreres tots els caps de setmana i a més comptem amb moltes més hores per a entrenar i pareix que seríem uns irresponsables si no ho férem però potser ens entren els aclaparaments davant de tantes ocasions per a eixir a córrer.



     No hi ha dubte de què interessant és entrenar en grup i de passar unes hores realitzant el que ens agrada, i l'II “Open summer circuit training” de Dorsal 19 és una ocasió perfecta per a tot això. Però hi ha un perill prou real: no podem aclaparar-nos per realitzar totes les etapes completes. 
     Un dels avantatges de totes les etapes és la possibilitat de realitzar un recorregut més curt i l'hem d'aprofitar, és fàcil que ens hàgem gitat tard perquè són festes en molts llocs, és fàcil també que hàgem corregut alguna carrera la vesprada anterior, sol succeir que hàgem aprofitat la nit del dissabte per a complir amb les nostres obligacions socials i familiars, i sobretot pot ser que el recorregut llarg no este dins de les nostres possibilitats i no és bo sentir-se pressionat per realitzar el recorregut llarg.
     Hem d'aprofitar l'estiu per a córrer i acudir al II “Open summer circuit training” de Dorsal 19 però no ha d'afectar-nos ni provocar-nos estrés, el recorregut curt és igual de gratificant i a molts de nosaltres ens pot evitar molts dolors de cap.
     La primera cosa que hem de parar-nos a pensar és: Quin objectiu perseguim amb el ii “Open summer circuit training” de Dorsal 19?
     El principal avantatge és, com ja hem dit, que suposen un complement al nostre entrenament durant l'estiu. Seran avantatjoses sempre que tinguem en compte quins vénen millor a la nostra capacitat física, per tant hem de triar bé el recorregut i no passar-nos. 
     El córrer i entrenar en zones que estan fora de les nostres rutes d'entrenament habituals és un dels al·licients que no deuríem oblidar.  
     Finalment, i també molt important és la possibilitat d'augmentar el nostre cercle d'amistats dins del nostre club i aprendre a relacionar-nos amb tots els altres en les conversacions i esmorzars que es donen després de cada etapa. 
     Excepte canvis d'última hora este és el calendari de les etapes del II “Open summer circuit training” de Dorsal 19:

19 de juliol: Gran Fons d'Orba.
2 d'agost: Etapa de muntanya la “Txeca”, Oliva.
16 d'agost: Fons de Murla.
30 d'agost: Volta a la Marjal Pego-Oliva.
13 de setembre: La Reprimala-Lorcha.
27 de setembre: Circular de la Vall d'Alcala. 

     Així que a marcar estos diumenges en l'agenda i a preparar-nos.
    El dilluns ja podrem estudiar-nos el circuit de la 1a etapa, el Gran Fons d'Orba, i així el diumenge 19 podrem passar una agradable matí corrent.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada