IN MEMORIAM

divendres, 31 de juliol del 2015

Quasi tot de la 2a Etapa del “II Open summer circuit training” de Dorsal 19

     Ja ho sabem quasi tot de la 2a Etapa del “II Open summer circuit training” de Dorsal 19, ens falta saber els llocs on ens reunirem i l'hora a què ens reunirem, encara que per molt que ens informem, que llegim, que mirem els perfils i per molt que estudiem sempre ens faltara tindre la pròpia experiència i això només ho tindrem una vegada provem el recorregut.

     Esta segona etapa és nova per a la majoria de nosaltres i a la novetat cal afegir l'aventura de córrer per primera vegada per sendes. Les etapes de la Reprimala- Lorcha i la de Vall d'Alcala encara que es corren en muntanya sempre ho fan per pistes forestals i hi ha una gran diferència.
     Totes les persones i per tant també els corredors tenim les nostres preferències, triem unes carreres i ens deixem altres, ens agraden un tipus d'entrenaments i en canvi hi ha altres que ens molesten. Tendim a instal·lar-nos en uns costums i en uns hàbits que després ens costa abandonar, el corredor és un animal de costums.
     En quant passen les inquietuds de la joventut, tots els corredors tendim a instal·lar-nos: en els nostres circuits, en els nostres entrenaments, en la utilització d'unes determinades marques de sabatilles, en un determinat tipus de carreres i quan algú ens ho intenta canviar sentim que estem fent alguna cosa que no funcionara, sentim que anem hi ha realitzar una cosa que no ens agradara.

     La “Etapa de muntanya la “Txeca”” d'Oliva serà la primera experiència en carrera de muntanya per a molts de nosaltres, la qual cosa ens ve a dir que per a molts de nosaltres és un tipus de carrera a peu que ens espanta i de la que recelem.
     I cal dir sense voltes que no hi ha millor camí per a equivocar-se que prendre decisions basades en el recel. Perquè si la desconfiança en este tipus de carreres ens impedix provar-les també immobilitza i encadena la nostra agudesa per a analitzar-les.
     En fi, podem el diumenge provar un tipus de carrera a peu nou i per al que Tino, Patxi i Fede han buscat diverses solucions amb diversos quilometratges, podem realitzar:
1.- La “Etapa de muntanya la “Txeca”” d'Oliva amb 13,750 quilòmetres amb 6 quilòmetres de senda.
2.- La “Etapa de muntanya la “Txeca”” d'Oliva amb 15,750 quilòmetres am 6 quilòmetres de senda mes 2 quilòmetres de calfament. Recorrent el passeig i per la Porta del Sol.
3.- La “Etapa de muntanya la “Txeca”” d'Oliva amb 12,500 amb 5 quilòmetres de senda, sense la pujada final al Castillo de Santa Anna.
4.- La “Etapa de muntanya la “Txeca”” d'Oliva amb 16,500 amb 9 quilòmetres de senda, amb la pujada a la cima de Covatelles.

     Com veieu diverses opcions per a diferents estats de forma i perquè els que no hagen corregut mai per muntanya facen la seua primera prova. Les distàncies com podreu veure en les imatges són les registrades per el meu GPS.
     L'horari i el lloc de trobada serà el següent:
06:40.- Eixida des de Pego. (Bar la Forana). Per al café 10 minuts abans.
07:00.- Trobada en el pàrquing del carrer Bernardino Llor (Oliva). Veure imatge.
07:05.- Café reunió en Cafeteria Salva (Oliva). Veure imatge.
07:15.- Eixida des de la Cafeteria Salva de la 2a Etapa del “II Open summer circuit training” de Dorsal 19.
10:00.- Esmorzar en restaurant l'Edén. (Oliva). Veure imatge.
     Fins ací tota la informació que posseïm sobre la 2a Etapa del “II Open summer circuit training” de Dorsal 19, si algú vol participar que ens ho comunique pel mitjà que vullga per a poder tindre l'avituallament suficient.
      Si existira algun canvi o alguna novetat ja ho comunicaríem.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada