IN MEMORIAM

dijous, 23 de juliol del 2015

El Gran Fons d'Orba ha complit la seua missió.

     “Diuen que segones parts mai són bones” però quan una experiència és tan gratificant com ho va ser l'any passat el “I Open summer circuit training” de Dorsal 19 no t'ho penses molt.


     Així que amb la mateixa il·lusió i la mateixa 1a etapa, el Gran Fons d'Orba, el “II Open summer circuit training” de Dorsal 19, ha començat.
     Evidentment quan fas per segona vegada el Gran Fons d'Orba la sorpresa del primer desapareix perquè a mesura que vas travessant la senda i el túnel vas recordant el que ja vas disfrutar. No obstant això l'arribar fins a la base de la presa d'Isbert ha afegit una sorpresa i una novetat a un circuit molt ben estructurat, senyalitzat i amb bons avituallaments.
     Començar és fàcil i no representa cap problema però perseverar ja és més complicat, l'èxit de la primera etapa a causa de l'esforç d'Armando, Vicent Arbona i Estaban no sols ens ha de fer continuar pel bé organitzada que ha estat sinó que la nostra perseverança a continuar amb el “II Open summer circuit training” de Dorsal 19, es deuria basar en el convenciment que és una bona i saludable activitat de club.
     El Gran Fons d'Orba ha complit la seua missió de preparar, introduir i ser una excel·lent targeta de presentació de les següents etapes, ara és el moment de continuar.

     La 1a etapa ha sigut summament positiva, ens ha mostrat per on ha de continuar el “II Open summer circuit training” de Dorsal 19 o almenys així hauríem d'entendre-ho nosaltres, com un camí que s'ha de seguir en les següents etapes on cada una tinga les seues pròpies característiques i particularitats però mantenint l'esperit d'entreteniment i camaraderia de tot Dorsal 19. 
     No totes les etapes poden tindre accés a unes instal·lacions esportives com les d'Orba ni podran comptar amb la facilitat de poder aparcar el nostre vehicule en el mateix lloc on estarà l'eixida, la meta i les dutxes. Però si que tindran el mateix fons, posseiran el mateix gust per la carrera a peu i l'intent de promoure la seua pràctica siga quin siga el nostre nivell.
     És important per a Dorsal 19 intentar reunir a tot tipus de corredors, que cada corredor puga gaudir de la carrera a peu sense importar la seua capacitat física, cada corredor ha de sentir-se orgullós de la seua forma física i conéixer del que és capaç de realitzar en cada moment perquè així disfrutara de la carrera a peu.

     El coneixement de la nostra capacitat física obri la porta a una millor formació com a corredor. Qui es coneix a si mateix, si és humil, podrà reconéixer les seues qualitats i defectes; este reconeixement li portarà a acceptar-se tal qual és, per a després començar l'aventura de superar-se, buscar millors marques… per això cal començar pel que és necessari i fonamental.
     El “II Open summer circuit training” de Dorsal 19 és una bona oportunitat per a anar coneixent-nos a nosaltres mateixos i anar oblidant-nos d'absurdes comparacions amb els altres… si jo fora, si jo tinguera, si no em lesionara..., sempre conjugant el futur incert en compte del present concret, encabotats en no voler veure, que passar-ho bé corrent és un estat subjectiu i voluntari.
     Podem triar participar en el “II Open summer circuit training” de Dorsal 19 i passar-ho bé amb el que som, amb el que tenim, o no participar per creure que no tenim el nivell necessari. Només podrem disfrutar plenament de la carrera a peu el dia que acceptem que som el que som, que som únics i que ningú pot sentir-se millor que nosaltres quan correm.

     En fi, excel·lent començament del nostre estiuenc circuit amb un diumenge a Orba que ens ensenya tot el que ha de ser un entrenament en grup, una eixida de club. Ara vindran altres etapes amb més o menys dificultats, vindran uns quinze dies d'espera activa amb els nostres entrenaments i amb les nostres reunions sobaquillo els divendres en les pistes.
     Esperant el 2 d'agost amb 2a etapa, la d'Oliva que ens mostrara o un altre tipus de forma d'entendre la carrera a peu i que consolidara la nova secció de muntanya amb un primer objectiu, portar a Dorsal 19 a acabar la Botamarges d'este 2015, però açò ja són altres històries per viure i contar però segur que ens donaran la mateixa satisfacció.   

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada