IN MEMORIAM

diumenge, 26 de juliol del 2015

1ª part de la 2a Etapa del “II Open summer circuit training” de Dorsal 19

     Este matí hem estat recorrent la nostra 2a Etapa del “II Open summer circuit training” de Dorsal 19, la que denominarem “Etapa de muntanya la “Txeca”” d'Oliva, l'hem estudiat metre a metre, quilòmetre a quilòmetre, hem pujat i abaixat cada pendent, hem ubicat els avituallaments, hem vist on cal senyalitzar i on la nostra intuïció ens guiara, en definitiva l'hem analitzat.


      I la primera conclusió és que la distància que hem recorregut varia segons els GPS, ens trobem amb 13 quilòmetres, 13,550 fins a 14,223, jo em vaig a guiar per meu GPS que m'ha marcat 13,780, com veieu diferents distàncies per al mateix circuit.

     Hem dividit el circuit en 4 parts perquè cada un el puga estudiar i traure les seues pròpies conclusions, succeïx com en tota carrera a peu i com en tots els circuits jo diria que ens trobem amb un circuit i uns desnivells que seran fàcils i agradables per als que així ho desitgen i poden arribar a ser molt durs per als que es marquen uns ritmes forts.

     El corredor que es coneix a si mateix, posseïx una gran arma i pot planejar serena i confiadament el recorregut del diumenge. Com estarà senyalitzat en la zona de muntanya podrà regular fàcilment el seu esforç.
     Els tres llocs per a avituallar-se ens asseguren la suficient aigua per molt calorós que siga el dia.
     El circuit no presenta cap dificultat tècnica, en la zona de muntanya la senda és transitable i només alguna forta pujada o baixada ens pot obligar a caminar d'altra banda només la calor i la humitat ens poden fer patir.

     Però anem per parts, la primera, que ens portara fins al primer avituallament, de quasi 4,500 metres, no presenta una altra dificultat que el desnivell perquè es desenrotlla en asfalt i pista forestal.
     Tots coneixem Oliva, quasi tots haurem creuat alguna vegada pel que coneixem el barri del Pinet que creuarem per a arribar fins al camí de Covatelles que ens portara fins a la primera parada, en un deposite d'aigua potable on beurem.
     Si mirem el perfil, cosa d'hauríem de fer, nos en adonarem que tot ell és costa amunt excepte la baixada que hi ha després de pujar tot el barri del Pinet, cal recordar que “Un bon principi sol portar a un bon final”, i si açò és així en una carrera també deuria ser-ho en totes les etapes del “II Open summer circuit training” de Dorsal 19,  pel que córrer esta part amb tranquil·litat ens ha d'assegurar un agradable matí.

     Bo per tant, aneu analitzant la primera part i prepara-vos per a les següents.
     Com sempre és útil que aviseu si correreu per a tindre controlat l'avituallament del Castell de Santa Anna.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada