IN MEMORIAM

diumenge, 24 de maig del 2015

Estem preparant juny

     Estem en la part final del Circuit a peu de la Marina, és hora ja de començar amb el ”II Open summer circuit training” de Dorsal 19 i de la 1a Edició de les 24 X 1, i, sense esperar-nos a veure el desenllaç del Circuit de la Marina anem a començar el divendres que ve 29 amb la primera de les nostres activitats. 


     El sorteig de l'horari i dels corredors que intentaran arribar als 300 quilòmetres en la 1a Edició de les 24 X 1 de Pego així com dels reserves sera la primera activitat, la realitzarem el divendres 29 a les 20,30 hores.
     Ja se que encara faltara un mes però és necessari realitzar-lo amb l'antelació suficient per a poder realitzar els canvis per si hi ha coincidències amb les hores de treball de cada corredor o algun altre impediment. Així, a partir del cap de setmana que ve ja podrem anar fent els nostres càlculs i preparatius per a poder estar en l'hora indicada preparats per a córrer durant 60 minuts, als que caldrà afegir els que ens quede per a finalitzar la volta que estiguem realitzant.
     La majoria de nosaltres ja coneixem les activitats que anem a realitzar a partir del pròxim cap de setmana i durant juny, però vaig ara a realitzar un xicotet recordatori:
     El dissabte 30 de maig: 10 K del Grau de Gandia amb sopar posterior. (Cal avisar pal sopar).
     Divendres 12 de juny: Gala del Circuit la Marina. (Cal comprar el tiquet).
     Dissabte 13 de juny: Gala d'Esports de Pego. On entregarem els trofeus als millors classificats de Dorsal 19 en la Marina i als primers corredors de Pego en les categories inferiors durant la XXXIII Volta a Peu a Pego. (Cal avisar per al sopar i per al tauler).
     Divendres 26 i dissabte 27 de juny: La 1a Edició de les 24 X 1 de Pego.

     Com veieu moltes activitats on el sentiment de club va hi ha estar molt present, saber compartir estes activitats amb els altres corredors, fer equip, sentir-se unit a altres corredors per a aconseguir qualsevol objectiu és sempre gratificant, i també és freqüent que siga un bon esperó per a esforçar-se, per a millorar. La presència d'altres companys de club ens inspira i estimula a un nivell potser difícilment accessible per a nosaltres anant en solitari. Dels altres corredors aprenem moltes coses que ens enriquixen enormement, i per ajudar-los o col·laborar en algunes activitats a vegades ens sorprenem fent coses que potser no faríem ni per nosaltres mateixos.
     Cada un dels corredors de Dorsal 19 és un element decisiu en la nostra millora personal. És cert que la nostra millora depén en gran part dels nostres entrenaments. Però també sabem que els companys que ens rodegen poden ajudar-nos o destorbar-nos molt en eixe camí. La nostra capacitat per a millorar es veu la majoria de les vegades reforçada quan sabem conviure amb els altres, quan sabem treballar en equip, quan aconseguim estar pròxims als corredors que componen el nostre entorn.
     El corredor que entrena dins d'un àmbit de confiança i il·lusió, ben integrat entre persones a qui aprecia, normalment s'esforça més i millor. I això sol produir un benèfic efecte feedback. Com més dónes, més reps, i millor clima de col·laboració i suport aconseguixes, la qual cosa sempre reforça la satisfacció de tots.

     Es tracta, al cap i a la fi de saber integrar-se el millor possible en els ambients en què ens movem. Podem triar quedar-nos assentats i mirar com es van desenrotllant totes les activitats, o bé alçar-se i participar. I és molt millor participar. Compartir la nostra afició amb els altres. Com més donem, més ens donaran. Com més participem, més donarem i més rebrem.
     En fi, ja esta bé per ara, ens n'anem hi ha entrenar i a esperar les classificacions d'Ondara, ja les comentarem.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada