IN MEMORIAM

divendres, 13 de febrer del 2015

Sopar i carreres

     Divendres passat, fa ja una setmana –¡com passa el temps!-, vam tindre un altre dels sopars de Dorsal 19, este per a tancar el test VAMEVAL, fa temps que estes reunions gastronòmiques s'han convertit en una aventura apassionant, en un territori de corredors on hi ha una autèntica selva de conversacions sobretot allò que s'ha relacionat amb la carrera a peu. 

     Tertúlies en què les idees s'encreuen, s'entremesclen, es confonen, es sotmeten, entren i ixen, pugen i baixen, giren, s'amaguen i després tornen a aparéixer i tot açò dóna lloc a una atapeïda xarxa de projectes i idees, de reptes i d'il·lusions ben distintes. 
     Perquè la veritat és que poques coses es queden per comentar, carreres, plans d'entrenaments, la Volta a Peu i també del menjar. Esta vegada han sigut les coques escaldades les protagonistes, acompanyades per les diferents salses i mescles. Són tertúlies, des del meu punt de vista, divertides i entretingudes ja que tots els integrants compartim idees, criteris i orientacions semblants. No han de ser iguals, però si permeten que ens entenguem perfectament ja que ens unix la carrera a peu.

     Allò que comentem moltes vegades que un club de corredors és obert a totes les classes de corredors i que esta ple de qualsevol classe d'arguments es veu en estes reunions on no està tot dit ni tot és definitiu. Són estes reunions per a realitzar algun test i la seua menjada posterior un dels punts sòlids on es recolza Dorsal 19.
     Torne a un principi en què he insistit molt en este blog, perquè un club de corredors complisca bé la seua missió fa falta que la majoria dels seus corredors se senten identificats amb gran part de les seues activitats i buscar aquelles altres que permeten participar als més solitaris o aïllats i amb eixa finalitat naix un nou projecte en Dorsal 19, els 24x60' o el 24x30', si es fa a l'estiu i fa molta calor.
     Esta nova activitat que consistix en el fet que 24 corredors córreguen durant una hora o trenta minuts cada un en la pista d'atletisme. L'objectiu reunir-nos durant unes hores practicant allò que ens agrada i aconseguir sumar la major quantitat de quilòmetres possibles.

     Com tota activitat nova, estarà subjecta als vents exteriors, a les vicissituds i alts i baixos que té tot projecte nou, com tot el que es comença no seguirà quasi mai una línia recta perquè normalment es caracteritzara per seguir un camí desigual, serpentegen-te i segurament tindrem moments de dubtes i de molts interrogants, a vegades ens faltara delicadesa per a tractar alguns temes o farem comentaris que seran desafortunats, patirem oblits o, simplement, una cosa molt més habitual, ens oblidarem sense donar-nos compte d'algú.
     Com a tot club, a Dorsal 19 li agradaria poder cultivar a tots els seus corredors, veure-los, cridar-los, conversar amb tots ben sovint, eixir a entrenar amb tots, a pesar que vivim en un poble xicotet sabem que resulta difícil reunir a tots els corredors amb la freqüència que volguérem.

     Però, oblidem-nos de moment de la novetat que vindrà, i vegem el que vam fer el cap de setmana passat, vegem a on ens en vam anar a córrer.
     Quatre, crec, que han sigut els llocs on hem estat presents a saber; Xàbia, Sueca, Orihuela i Palmera. Dos mitges maratons, un volta a peu i una caminada.
     Jo destacaria les marques de les mitges maratons en especial la marca de Máximo en Sueca que li porta a ser quart de la general i tercer de la seua categoria, també l'hora i trenta-cinc de Fede i Alberto, tampoc deuria oblidar-me de la participació en Palmera del corredor més veterà o com diuen els americans del “màster” de Dorsal 19 que contínua amb la seua bona forma i és que Ramón contínua sorprenent-nos totes les setmanes .  

  
VI VOLTA A PEU A PALMERA
PERELLÓ GUARDIOLA, HÈCTOR.- 0:42:22.
ALEMANY SENDRA, RAMÓN.- 0:42:22.

MITJA DE ORIHUELA.
Pons soriano, Alberto José.- 1:35:24.
Sala Ferrer, Carmen.- 1:27:20

VIII MITJA MARATÓ CIUTAT DE SUECA.
01:34:16.- Fede Server Costa.
01:15:44.- Maximo Folques Lorente.

GRANADELLA TRAIL 2015
DOMENECH GUERRERO, ROSAURA.- 4:05:23.

ESPLA GISBERT, ALEXANDRA.- 4:05:24. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada