IN MEMORIAM

dissabte, 14 de febrer del 2015

Anexo a la entrada anterior

     Anem hi ha millorar l'entrada anterior, ja que la complementarem amb algunes participacions dels nostres corredors en carreres que desconeixíem i que ens servirà d'escusa per a parlar, una vegada més, de marató.

     Vam tindre corredors en la Granadella i en La Mitja de Tortosa, així que completarem hui les seues classificacions i no va ser per oblit sinó per ignorància, el curiós és que quasi sempre ens succeïx amb els mateixos corredors.
     Algunes vegades els afig a l'entrada i ja esta, però esta vegada vull fer-ho per separat perquè ho puguen llegir tots, ja que molt poques vegades se solen rellegir les entrades.
     També vull aprofitar per a recordar que el diumenge que ve tenim marató, una marató de Sevilla que l'hem tinguda oblidada en este blog i possiblement també en Dorsal 19 i ara em done compte de la soledat en què s'hagen pogut trobar els nostres dos corredors per a entrenar-la.
     Bay i Tony van hi ha ser els nostres dos representants i pràcticament han realitzat tot el seu entrenament sols, la anomenada “soledat del corredor de fons” es posa més de manifest en estos llargs entrenaments durant l'hivern.

     L'entrenament en solitari per a la marató és un tema amb moltes controvèrsies, encara que per a mi en companyia és sens dubte més estimulant i al mateix temps més divertit que córrer a soles. Sobretot a l'hivern hi ha moments en què és molt més fàcil véncer les poques ganes d'eixir a entrenar si tenim companyia que si hem de prendre una decisió sols. 
     De totes maneres els nostres dos representants a Sevilla són experimentats maratonians que segur hauran sabut eixir victoriosos d'eixos moments de debilitat, desitgem-los sort per al diumenge que ve i que es divertisquen.

GRANADELLA TRAIL 2015
MIRA SENDRA, MANUEL.- 2:29:31.

CASELLES ARÇOS, JOAN.- 2:40:03.

MITJA DE TORTOSA.
Carlos Siscar Bay.- 01:24:35.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada