IN MEMORIAM

dimarts, 2 de setembre del 2014

Gran cap de setmana.

     Gran cap de setmana, de gran es pot denominar, perquè ha sigut un dissabte i un diumenge ple de carreres i activitats totes relacionades amb la carrera a peu.


     Dorsal 19 té la qualitat que els seus corredors són molt actius, el dissabte carrera a Almoines i Corbera. El diumenge cross de les Rotes, la Font Freda i entrenaments en la Marjal i en la “volteta”.
     Una altra característica que per sort tenim és la de pujar algunes vegades a arreplegar trofeus, a Almoines vam rozar la perfecció ja que Carmen guanya la carrera femenina i Máximo queda segon, lloc que va tornar a repetir en el Cross de les Rotes.

     La carrera a Almoines va ser quasi perfecta, guanyar en les dos categories absolutes haguera sigut un èxit que mai hem aconseguit, però ens podem quedar tranquils perquè un primer i un segon lloc crec que tampoc s'havia aconseguit fins ara, així la temporada 2014 -2015 comença fent història.
     Així doncs hem començat esta nova temporada molt actius i amb prou activitats que realitzar i anem a disfrutar de les que tenim, no anem ha exagerar la importància de les coses que no tenim i no anem hi ha tindre enguany, com la Mitja Marato “Vila de Pego”.

     Procurarem que l'absència de la mitja a finals de setembre no ens impedisca fer el que si podem fer, perquè moltes vegades la passivitat paralitza la iniciativa i Dorsal 19 no es queda quiet i esta ideant activitats.
     Anem a traure-li profit al que tenim entre les mans, com és acabar el “I Open summer circuit training” de Dorsal 19, col·laborar i ajudar als nostres clubs amics en l'organització de les seues carreres; la Botamargens i la Putjada a la Figuereta. Després vindrà el Mig Any de la Volta a Peu, la Mitja Marató de Gandia, la Marató de València i un llarg etcètera, però ara no perdem el temps amb dubtes i temors sobre lo que encara esta lluny i anem ha dedicar-nos de ple a acabar amb les obligacions que tenim, sabent que el correcte desenvolupament d'elles serà la millor preparació per a tots els esdeveniments que pensem realitzar després.

     Este gran cap de setmana és sens dubte el començament dels molts que vindran i que ens faran disfrutar de la carrera a peu com mai l'hem disfrutat, corrent, i si no podem, ajudant a córrer.
Correguda d'Almoines
Font Freda

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada