IN MEMORIAM

dimecres, 10 de setembre del 2014

Algo mes que la 6a etapa.

     No se si la 6a etapa del “I Open summer circuit training” de Dorsal 19 és la ultima ja que es quedá en l'aire la possibilitat de donar per tancat este circuit amb l'execució del test per a calcular la VAM, així que per si les mosques no direm que el “I Open summer circuit training” de Dorsal 19 a conclòs.


     Com tots els anys el circuit del Vall d'Alcalà no ha defraudat ja que encara que exigent com sempre ens ha brindat la possibilitat de córrer sense sentir esta esgotadora calor que ens continua perseguint i ha donat l'oportunitat de disfrutar d'uns paisatges que només es veuen en les muntanyes.
     Tinc una especial preferència per este recorregut, perquè m'agraden les muntanyes i en els dies que hem corregut per les seues pistes forestals i el dia ha sigut lluminós i aclarit, hem pogut veure unes panoràmiques d'esglaiadora bellesa amb infinitat de muntanyes i profundes valls, encara que enguany el paisatge esta molt sec, el verd dels pins ens ha deixat un joc de colors sorprenent quan isqué el sol.

     I ho reconec: què bé s'ha corregut allí. Hi hauria 24/25 graus de temperatura. Lluïa el sol, lleugerament embolicat per la boirina. No hi havia ningú només nosaltres els corredors. Als nostres peus Beniaia i la Vall d'Alcalà, i al fons Margarida i totes les muntanyes que lamente no conéixer els seus noms i és que este circuit és, en efecte, una invitació a l'harmonia, a l'assossec, a l'admiració, a parar el cronometre de les presses i dels afanys. I recalar en el que verdaderament sí que és important i necessari.
     Però la 6a etapa del “I Open summer circuit training” de Dorsal 19 per a ser fidel a la seua mateixa identitat no acaba en si mateixa, no ens hem de quedar només amb la bellesa de la naturalesa sinó que ha sigut també un entrenament, un entrenament de molta qualitat física.
     Córrer en uns circuits on la naturalesa és una part important ens ha de donar a entendre que ha d'existir una harmonia precisa entre el gaudi de la contemplació de totes les belleses i de l'esforç i sacrifici d'uns bons entrenaments.

     En la 6a etapa del “I Open summer circuit training” de Dorsal 19 hem pogut harmonitzar estos factors. I és necessari "baixar de la muntanya" a la plana i a la vall de l'entrenament quotidià.
     Necessitem la 6a etapa del “I Open summer circuit training” de Dorsal 19. Necessitem els entrenaments en la naturalesa. Necessitem eixos entrenaments durs, llargs i intensos amb tots els nostres companys. Però només els certifiquem en veritat en la vall, en les carreres, com el d'este cap de setmana, que hauria sigut d'eixes carreres com Bocairent i l'Alqueria si no haguérem abaixat de la “muntanya”?, Què hauria sigut d'eixos triomfs en l'Alqueria el dissabte i el diumenge si tot fóra gaudir?

     El “I Open summer circuit training” de Dorsal 19 amb les seues carreres relaxades ha sigut l'antesala d'un bon estat de forma. Els seus circuits bells han sigut una porta a lo millor de la carrera a peu, una finestra per la qual hem vist com és de divertit córrer i un espill en ell que ens hem vist com a corredors. Però la competició no pot esperar. I el bon estat de forma només l'aconseguim en els entrenaments. I les etapes del “I Open summer circuit training” de Dorsal 19 han sigut uns bons entrenaments, un lloc de trobada on hem trobat una terra treballada i abonada per a poder sembrar el que volem collir esta tardor en les metes que ens hem posat.  


     Anem hi ha esperar, que la prova de la VAM ens mostre que ha servit per a alguna cosa tot l'entrenament que hem realitzat este estiu i que el “I Open summer circuit training” de Dorsal 19 ha servit no sols per a divertir-nos sinó també per a preparar-nos per a tot el que ens espera.

Carmen 1ª absoluta i Maximo 3er absolut. L'Alqueria.
Bocairent.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada