IN MEMORIAM

dimarts, 24 de juny del 2014

Exit de la 1ª etapa del “I Open summer circuit training” de Dorsal 19.

     Hem realitzat ja la primera etapa del “I Open summer circuit training” de Dorsal 19, esta etapa a Orba era la primera vegada que la realitzàvem i estic segur que la repetirem en distintes ocasions.

     Així que, després de l'èxit de la primera etapa anem ja a ficar-nos amb la segona etapa, tornarem a realitzar 15 quilòmetres encara que esta vegada no tindrem el pas del túnel que ens va portar a la presa d'Isbert i que ens deixa unes vistes increïbles dels penya-segats del riu Girona, ni tornarem hi ha veure la magnifica vista sobre tota la Retoria i és que la segona etapa serà tota plana i tota per camins de terra.
     Esta clar, ens n'anem a la Marjal Pego–Oliva, però esta vegada no anirem donant voltes, ni anant i tornant pels molts camins paral·lels que tenim sinó que anem hi ha realitzar un circular, si anem a donar-li la volta completa, sempre pel la vora exterior però sempre per dins de la Marjal.


     És este un circuit que ens ha buscat Batiste, a unit tots els camins que voregen la Marjal i els ha mesurat fins a convertir-los en el Gran Fons de la Marjal Pego-Oliva.
     Els 15 quilòmetres és una distància que esta en la zona dels anomenats llargs, bon començament per als que pensen en la marató i només un xicotet esforç per a tots aquells que vénen de realitzar la Volta a la Marina.
     Les dos primeres etapes van hi ha ser de 15 quilòmetres per a anar agafant el fons i la força necessària per a emprendre les etapes de 20 quilòmetres que arribaran en el mes d'agost i setembre sense oblidar que qui vullga realitzar una bona carrera del club en Villamalea deu estar ja en estes distàncies.


     De moment els més de vint corredors que es van enfrontar al Gran Fons d'Orba no van hi ha tindre cap dificultat a afrontar la segona etapa, un circuit pla que només podrà posar com unica dificultat l'alta humitat que anem hi ha haver de suportar.
     Tots ja coneixem de sobra la Marjal Pego-Oliva hem entrenat infinitat de vegades però estic segur que molts van ha descobrir llocs que desconeixien, llocs que per estar en els laterals mai ens han fet falta per a completar els nostres circuits, perquè tenim molts quilòmetres dins de la Marjal.
     L'eixida la realitzarem des del Blau del Garapatar, començament i final de molts dels nostres entrenaments sobretot a l'estiu quan abellix un bany a l'acabar, amb lloc on deixar els vehicles i sobretot amb la possibilitat de tronar un reconfortant bany.


     Demà, festa gran a Pego, l'equip de provadors de Dorsal 19 realitzara visita el circuit per a decidir on col·locar els avituallaments i si el nivell de l'aigua ens va hi ha permetre el dia 6 de juliol realitzar tot el recorregut que Batiste ens ha proposat.
     Dins de poc completarem la informació sobre la segona etapa del “I Open summer circuit training”.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada