IN MEMORIAM

diumenge, 1 de juny del 2014

Com l'herba creixem sense fer soroll

     Un any més vam estar en el 10 K Nocturn del Grau de Gandia i en un circuit homologat vaig recordar per necessitat i coincidència que la millora en la carrera a peu, igual que ha succeït hui, es fa de nit, com va escriure José Luis Martín Descalzo en un increïble article davall el nom de “L'herba creix de nit”. Perquè és cert, l'herba i els bons resultats creixen de nit, en silenci, en tranquil·litat, sense que ningú la veja créixer i sense que ningú ens veja entrenar i al matí següent allí esta l'herba i la marca, com una aparició.


     L'entrenament diari com l'herba va creixent sense fer soroll i sense que ningú es done compte, no cal gallejar de marques ni entrenaments fabulosos només fa falta no parar-se no estar-se quiet i els bons resultats creixeran i eixiran a plena llum.
     Algunes de les marques del 10 K Nocturn del Grau de Gandia s'han fabricat amb tranquil·litat, amb paciència, realitzant els entrenaments justos, sense passar-se, deixant passar altres carreres i esperant a la nit del 31 de maig.
     Moltes vegades sol li concedim altaveus als guanyadors, a qui puja al podi, als que són aplaudits només per que saben vendre bé els seus èxits. Però, en canvi, ens oblidem dels que són com Batiste i Fede que “només” corren, “només” entrenen, “només” els agrada córrer i que “només” fan marques personals i als que mai se'ls reconeixeran els seus merits.


10 K Nocturn de la Platja de Gandia.
00:37:35   CARLOS SISCAR BAY. 
00:39:39   MANUEL MIRA.
00:39:59   FREDERIC SERVER COSTA.         
00:40:14   CARMEN SALA FERRER.
00:41:17   BAUTISTA PIERA FERRER.
00:42:30   ADELO RUIZ MORENO.
00:44:58   VICENT SALA GONZALEZ.           
00:44:58   ARMANDO GINER MOMPARLER.
00:53:25   J. PASQUAL SENDRA FRANQUEZA.
     Però el món de la carrera a peu esta plena de corredors com ells que fan que valga la pena la practica d'este esport i que com l'herba creixen de nit i ningú es dóna compte.
     Els que si que hauran xafat l'herba en este cas la del camp de golf són els corredors de Dorsal 19 que van defendre el nom del club en Jesús Pobre, no sabem si este matí haurà crescut l'herba on ells van xafar però és fàcil que li coste uns dies a aparéixer perquè van xafar fort per a poder fer les bones marques que van realitzar.

     No és fàcil saber el nivell de les marques en carreres amb perfils tan variats, és més fàcil saber el nivell de satisfacció personal de cada un i este ens consta és molt alt en Jesús Pobre encara que en el cas d'Ana González coincidixen els dos, un tercer puesto que ens mostra el bon nivell i una gran satisfacció personal al tornar a pujar al podi després d'unes quantes setmanes quedant-se a les portes.


     Ens queda una gran carrera per realitzar, Benissa, la nostra classificació per clubs esta molt ajustada i defendre el lloc 13 així com intentar recuperar el 12 esta en les nostres cames, 


perquè són molt pocs els punts que ens separen dels altres equips que tenim al voltant així que ens espera una setmana de preparació i sobretot de descans per al dissabte tornar a recuperar eixe lloc 12 pel que tant tidrem de córrer.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada