IN MEMORIAM

dimarts, 14 de gener del 2014

Les primeres carreres del 2014

     Hem començat el 2014 amb molta força, la carrera de Xeraco va ser el primer pas d'una llarga caminada que ens portara a disfrutar de la nostra afició durant molts quilòmetres i que per a molts culminara amb la Marató de València.


     De moment ens hem trobat amb el Dinar de Nadal, els 10 K de València i el Quilòmetre Vertical de Gandia que dóna començament a tota una sèrie de carreres de muntanya que cada vegada compta amb més seguidors en el nostre club.
     Molts projectes per a este 2014 en Dorsal 19; Marató de Sevilla, Marató de Barcelona, Marató de Paris, Marató de Madrid, Volta a la Marina, organitzar la Volta a Peu, la carrera del V Trofeu Dorsal 19 (que enguany serà en Villamalea) i moltes més carreres que és necessari que em deixe en el tinter.
     Molts projectes. Sol passar-nos amb una certa freqüència que posseïm més projectes que realitzacions.

     En la nostra ment i en el nostre ànim sorgixen desitjos, idees, plans. Després, segons el refrany popular, “del dicho al hecho hay mucho trecho”. Unes vegades, perquè el que hem pensat era irreal. Altres vegades, diversos factors intervenen en la vida i ens aparten de les metes que havíem planejat. Una malaltia imprevista, una lesió, un accident, un esdeveniment familiar, un problema econòmic, la pèrdua del lloc de treball: mil situacions paralitzen i deixen arrumbats projectes meravellosos.
     Hi ha els que no podem realitzar els nostres projectes perquè ens deixem arrossegar per capritxos o perquè quedem agarrats en una indecisió crònica. A un projecte es contraposa un altre, si triem una carrera hem d'abandonar una altra i al final un no sap per on començar i a on dirigir els seus esforços.      O, simplement, basta de posar davant dels propis ulls les dificultats que rodegen el projecte anhelat per a sentir temor, analitzem un pla d'entrenament per a una marató i nos fa por, pel que acabem per renunciar a tot esforç “inútil”.


    Molts projectes no arriben mai a port. Però molts altres sí es convertixen en realitat. Quina és la clau del “èxit”? D'on vénen les forces i les decisions que porten a coronar una empresa, que realitzen els projectes?
     Un projecte arriba a convertir-se en realitat des de l'impuls interior que ens dóna la nostra força de voluntat. La voluntat humana compta amb energies insospitades. Si eixa voluntat es deixa atrapar i moure per la il·lusió, és possible coronar amb resultats concrets aquells projectes que tenen sentit i que van nàixer des de l'interior d'un estat d'anime decidit.
     No tots els projectes, cal recordar-ho, són bons, ni per a un mateix ni per als altres. Per això causa pena constatar com hi ha corredors que entrenen amb energia i amb voluntat fèrria en projectes que els va hi ha ser impossible realitzar.
     A pesar de tot, amb èxit o sense èxit, és bella esta lluita per aconseguir les nostres metes, perquè almenys queden oberts camins a realitzacions concretes. Eixa lluita és per si sola una victòria, i no quedarà sense recompensa ja en la nostra forma física i tambe en la nostra vida.



     Amb èxit o si ell, estos són els resultats en les primeres carreres de l'any.

KILÓMETRO VERTICAL GANDIA.
FREDERIC, SERVER COSTA; 1:46:54.
TINO, NAVARRO; 1:51:13.
PATXI, LUQUE DOMÍNGUEZ; 1:52:31.
FERNANDO, VICENS PASTOR; 2:02:37.
10 K VALENCIA.
MAXIMO FOLQUES LORENTE, 0:34:26.
XERACO.
00:54:09, FOLQUES LORENTE, MAXIMO
00:59:57, SALA FERRER, CARMEN
01:07:28, BOIX, JOSE
01:08:07, SISCAR BAY, CARLOS
01:10:03, SERVER COSTA, FREDERIC
01:10:11, MAS SISCAR, FERRAN
01:11:11, BOLTA NAYA, JUAN
01:11:56, ARBONA CARAVACA, VICENTE
01:12:33, VICENS PASTOR, FERNANDO
01:12:47, PONS SORIANO, ALBERTO JOSE
01:13:39, PIERA FERRER, BAUTISTA
01:14:12, GINER MOMPARLER, ARMANDO
01:23:51, GONZALEZ MESTRE, JOSE
01:23:52, SALA GONZALEZ, VICENT
01:28:24, ALEMANY SENDRA, RAMON

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada