IN MEMORIAM

dimecres, 10 de juliol del 2013

Més del cap de setmana

     Podem pensar que entre el test de 7 minuts i la prova del circuit de la III Mitja Marató “Vila de Pego” se'ns ha passat el cap de setmana però no és cert ja que el dissabte vam estar a Miramar corrent la seua Volta a Peu.



     Hi ha temps per a quasi tot, a Miramar vam començar ha sentir ja els efectes de la calor i el que fa uns mesos era aire en contra s'esta transformant en eixa agradable brisa que ens refresca i l'aire quan bufa hi ha favor ja no ens ajuda sinó que ens sufoca.
     Vam córrer, que era l'important i ho vam passar bé, a més com Carmen i Máximo van aconseguir pujar al podium per tant molt millor, vesprada completa per a Dorsal 19.


     Estem ara concentrats en l'organització de totes les activitats que estem duent a terme, perquè el diumenge 21 farem la ja clàssica eixida de la Vall del ‘Pop que tots ja deveu saber que ens portara des de Murla fins al Pla de Petracos.


     La distància que correrem, diversa segons el nivell de cada un perquè com l'anada i tornada són 20 quilòmetres podem triar sense cap problema.
     D'ací a uns dies ho explicarem en l'apartat activitats.
     Recordar també que les últimes places de l'autobús per a la carrera de IV Trofeu Dorsal 19 que se celebrara en Rubielos de Mora s'estan esgotant ja que pareix que enguany ens faltara autobús.

     Com veieu moltes activitats a què hem d'afegir els entrenaments que estem intentant que tinguen una continuïtat a fi de poder realitzar la carrera de Rubielos amb una certa dignitat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada