IN MEMORIAM

dissabte, 1 de juny del 2013

Activitats de juny i juliol

     Parlem un poc de les activitats que hem pensat realitzar durant els pròxims mesos, algunes van hi ha ser únicament esportives i altres seran més lúdiques.


     Si seguim un orde cronològic ens trobarem amb el dia 15 de juny que acudirem a la Gala d'Esports que organitza l'Ajuntament de Pego, tots els que desitgen acudir només han d'avisar i portar-se el seu entrepà, necessitem saber quants serem per a poder reservar els taulers, cal recordar que és el mateix dia en què s'acaba la Volta a la Marina a Benissa així que és una bona forma d'acabar el circuit, sopant amb tots els que d'alguna manera practiquen esport en el nostre poble.
     L'altra cita, que curiosament també és al voltant d'una taula, serà en la Gala de la Volta a la Marina que se celebrara el divendres següent, 21 de juny, en el Dénia Marriott la Sella golf ReSort & Spa, cal avisar si es vol assistir per a fer la reserva. Tots els anys Dorsal 19 reserva una taula ara només ens falta saber quants acudirem.


     Són estos, dos esdeveniments en què no necessitem córrer i que poden paréixer que estan fora de l'orbita d'actuació d'un club de corredors però no és del tot cert.
     Tot club necessita també relacionar-se ja siga com en la Gala de la Volta a la Marina amb altres clubs de corredors o com en el cas de la Gala d'Esports de l'Ajuntament de Pego que ens ajuntarem amb esportistes d'altres esports.
     Mentres que en la Gala del dia 15 a Pego representarem al nostre club i al nostre esport, la carrera a peu, en la Gala de la Volta a la Marina representarem al nostre poble, al nostre club i a la nostra Volta a Peu, com veieu dos actes de representació completament distints.
     Alguns estareu pensant que com són actes de representació el millor seria que ens representaren els quatre de sempre i és possible que un poc de raó es puga tindre però llavors no estaríem tancant completament el nostre cercle com a corredors.


     La famosa frase “la soledat del corredor de fons” ens pot portar a la temptació de reduir la nostra afició de la carrera a peu a una qüestió intima i particular i separar les nostres experiències esportives de les altres dimensions de la nostra vida.
     És com sempre, buscar la resposta a la pregunta “què passarà?”, o trobar la resposta a l'altra pregunta “Què farem?”, si busquem la resposta a la primera ens quedarem quiets, esperant. En canvi si ens centrem en la segona ens mourem i estarem actius.
     Acudir a estes Gales es convertix en una forma de conéixer altres formes d'entendre no sols la carrera a peu si no també la d'altres esports i ens pot servir també per a integrar-nos millor en tot l'ambient esportiu no sols del nostre poble si no també de la Marina Alta.
     Però som corredors i necessitem córrer així que el diumenge 23 de juny del 2013 ens tornarem a reunir per a pujar a la Vall d'Alcala per a realitzar un altre entrenament en altura i en plena naturalesa. La novetat estarà que anem hi ha incloure el circuit dels 20 quilòmetres per als que ja es troben en condicions de realitzar un llarg.


     Una altra activitat que encara que llunyana no cal oblidar perquè necessitem entrenar-la un poc és la carrera del club, que enguany l'anem hi ha realitzar en Rubielos de Mora, 20 de juliol. Com va sent ja habitual acudirem amb autobús i en el sopar que realitzarem després de la carrera entregarem els IV Trofeus Dorsal 19 als millors de la carrera del club, així com a les millors i pitjors marques de la temporada, als millors classificats de la Volta a la Marina i oferirem un record i un breu homenatge hi ha tots els que durant esta temporada hagen realitzat el seu primer Marató.
     Totes estes activitats a les què pot acudir qualsevol només necessitem saber amb antelació quants serem a fi de poder organitzar-les un poc.
     En l'apartat d'activitats anirem col·locant la informació que tinguem sobre estos actes.
     En fi, quatre activitats que ens mantindran ocupats durant els dos pròxims mesos.
     Sense oblidar que tots els caps de setmana hi ha carreres a les què acudirem, ja que el vici és el vici.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada