IN MEMORIAM

divendres, 19 d’abril del 2013

Que han fet els millors corredors del món en Xàbia?


     Una altra vegada se'ns ha passat la setmana i no hem pogut col·locar cap entrada en el blog encara que ho anirem solucionant.

     Acabem de començar la Volta a la Marina i els nou clubs s'han esforçat perquè un any més es puga disfrutar de la carrera peu en la Marina Alta.
     Els clubs s'han esforçat a preparar un circuit de carreres vencent a una forta crisi econòmica amb l'única arma del treball desinteressat, s'esta intentant que siga un èxit una vegada més encara que el dubte ens acompanyara fins a la ultima carrera a Benissa i fins llavors no deixarem de fer-nos la mateixa pregunta Estaran be les carreres que els hem preparat? Però m'agradaria des d'ací complicar un poc la resposta amb una altra pregunta Quins corredors anem hi ha deixar després de la Volta a la Marina?


     La resposta seria un interessant tema de reflexió, em referisc a la importància del paper de la Volta a la Marina i dels clubs en la formació de tots eixos corredors.
     Parlem molt dels les nostres carreres, d'entrenaments, de marató, de mitges maratons i de com anem hi ha córrer les carreres de la Marina però Què serà després dels nostres corredors?
     He tingut la sort en Xàbia d'estar amb diversos corredors que s'iniciaven en este món de la carrera a peu i he pogut comprovar com el simple fet de col·locar-se per primera vegada el xip els omplia d'il·lusió davant del nou món que se'ls hi obria amb la seua primera carrera Què serà d'ells després de Benissa?


     És important que els clubs s'enfronten a eixa pregunta, la seua resposta ens ajudara a aconseguir sens dubte una millor XVII Volta a la Marina.
     I que ha fet Dorsal 19 en Xàbia?
     Com diu un amic meu som el millor club del món i ho diem ja que si no ningú més ens ho dirà. I és que tenim els millors corredors del món però no perquè siguen millors que altres, si no perquè són únics.
     Nosaltres entenem molt bé el lema dels Jocs Olímpics “citius, altius, fortius” que significa "més ràpid, més alt, més forts” però no que pretenguem ser “els més” si no que volem ser “el més”.
     El més ràpids que puguem, el més alt que puguem i el més fort que puguem. Busquem realitzar la nostra millor carrera sense comparar-nos amb ningú, estant segur que ens esforcem igual o més que els guanyadors.


     Que han fet els millors corredors del món en Xàbia?, per a començar algun amb l'emoció s'ha deixat el xip en el cotxe i la majoria han aconseguit estar en el seu nivell encara que si haguérem de destacar a algú seria a Tania Navarro que ha aconseguit el segon lloc en la seua categoria i la tornada a les carreres de Fernando Ferrando.


Xábia.

FOLQUES LORENTE, MAXIMO.-        0:37:36
VIDAL BAÑULS, CARMELO.-             0:41:08
SISCAR BAY, CARLOS.-                   0:42:56
BOIX FERRI, JOSE.-                        0:43:08
PIERA FERRER, BAUTISTA.-             0:43:23
SERVER COSTA, FREDERIC.-           0:43:23
MIRA SENDRA, MANOLO.-                0:44:27
SENDRA FRANQUEZA, VICENT.-       0:44:39
PONS SORIANO, ALBERTO JOSE.-    0:44:39
VICÉNS PASTOR, FERNANDO.-         0:44:45
SENDRA FRANQUEZA, J. PASCUAL .-0:45:37
BAÑULS ORTOLA, CARLOS.-            0:45:38
FOLQUES LORENTE, JUAN ANTONIO.-0:47:40
OLTRA BAÑULS, JOAN.-                    0:48:42
WOODALL, TONY.-                            0:48:39
FELIU SENDRA, CARLOS.-                 0:49:38
GINER MOMPARLER, ARMANDO.-      0:50:26
PONS PUCHOL, PEP.-                       0:50:33
PEREZ SENDRA, JUAN.-                   0:51:07
BOLTA NAYA, JUAN BAUTISTA.-        0:51:36
NAVARRO MARTINEZ, TINO.-            0:52:23
NAVARRO AGUD, TANIA.-                 0:52:23
SENDRA ALCINA, TINO.-                   0:52:36
CERESOLA PIERA, FRANCISCO.-        0:56:34
ALEMANY SENDRA, RAMON.-             0:56:35
TORRE DE MIGUEL, FELIPE.-             0:57:17
SENDRA GISBERT, CARLOS.-            1:01:22
FERRANDO SENDRA, FERNANDO.-     1:06:31
LLORET SENDRA, FERNANDO.-          1:06:31

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada