IN MEMORIAM

dissabte, 16 de març del 2013

Bé està el que bé acaba


     Hem acabat ara una setmana molt complicada, amb moltes coses que fer i un refredat que no ens ha permés realitzar quasi res, l'única cosa que el nostre cos desitjava era deixar de pensar i per tant dormir.
     A sigut una danya, teníem moltes coses que contar i molts entrenaments que estudiar i realitzar, però el final de l'hivern ens ha portat un refredat que s'ha portat tota una crònica de la Presentació de la Volta a la Marina, de l'èxit del concurs de Paelles de què per cert ens ha sobrat material per a anar de paella una altra vegada, segurament el dia 31 de març, i no hem pogut contar les peripècies en la ultima setmana dels nostres corredors en la marató de Barcelona.


     Hui és dissabte i Pascual, Bay, Máximo i Fede ja estaran camí del seu primer marató en este 2013 sense haver-hi llegit l'anime que des d'este, el seu blog, ens haguera agradat donar-los, encara que estem segurs que sentiran demà tota la nostra força en eixos 42,195 metres.
     Ha acabat també la setmana sense que molts de vosaltres sàpien lo bonica i divertida que va ser la presentació de la Volta a la Marina que un any més serà l'esdeveniment esportiu que ens ocupara tota la primavera, no hem pogut recordar la unió entre primavera i Volta a la Marina, una danya.
     Molts de vosaltres, lamentablement s'han quedat sense poder realitzar els entrenaments que hauríem d'haver realitzat durant una setmana sempre important com ho és la que ens porta a uns dies de festa, una danya també.


     Tot penes i reprotxes per a esta setmana que se'ns ha acabat i de la que hem d'aprofitar el seu cap de setmana, esperem per tant acabar bé perquè com diu el titule d'una obra de William Shakespeare: “Bé està el que bé acaba” traduïda a vegades també com “A bon fi no hi ha mal principi”.
Bon cap de setmana i festes falleres.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada