IN MEMORIAM

dimarts, 12 de febrer del 2013

Carnestoltes i bones marques.


     Ja se que no sóc intel·ligent, llest pot ser, però intel·ligent ja es que no. Pot ser que siga astut i fins a prudent i que sàpia com preparar-me per a una carrera però ser intel·ligent m'obligaria a fer cas de totes les coses que he aprés i actuar en conseqüència, i no ho faig.


     No ha de ser molt intel·ligent tindre planificat uns entrenaments i no fer-los cas, tampoc ha de ser-ho l'acudir a una carrera a realitzar un entrenament tranquil i que eixa voluntat només dure a penes dos quilòmetres i que ens trobem el dilluns amb els problemes físics que sabíem perfectament com evitar.
     Pense, com Shakespeare, que fortes raons fan fort accions. Que ser intel·ligent, en el sentit més propi de la paraula, proporciona una lucidesa que sempre conduïx a un reforç de la voluntat.
     I és que els corredors no tenim voluntat, basta el so del tir d'eixida en una carrera perquè se'ns esborre tot el desig de seguir un pla, no negue que tinguem un alt coeficient de capacitat intel·lectual del tipus que siga. Però això no és ser intel·ligent. 


     Ser intel·ligent és un poc més que multiplicar molt de pressa, gaudir d'una elevada capacitat de meditació o d'una bona visió en l'espai, o coses semblants. Obtindre una puntuació elevada en un test, del tipus que siga, és una cosa que, per si només no ens garantix res quan ens n'anem a una carrera.
     És fàcil de comprovar, molt pocs corredors són capaços de realitzar en carrera el que moments abans ens han contat, jo, com sóc un d'ells vaig hi ha procurar mantindre la boca tancada durant les hores prèvies a l'eixida perquè no em titlen de mentider.


     Però deixem els problemes personals i tornem a riure i somriure per les excel·lents carreres de tot Dorsal 19 en el passat cap de setmana.
     Primer agrair a Máximo i a Bay eixa bonica lluita per aconseguir la millor marca del club en Mitja Marató que pareix que de moment és cosa de dos perquè Máximo en la mitja de Roquette ha situat la marca amb uns dígits que ja van hi ha ser molt pocs els candidats ha superar-la.


     Ja estem en unes marques acceptables, per davall de les tres hores en marató i dels 83 minuts en mitja és ja per a estar orgullosos.
     Doncs bé, cap de setmana de carnestoltes i de bones marques, tota una festa on una altra vegada l'alegria en els nostres corredors sa vist en els seus rellotges i en les seues cares.


V MITJA MARATÓ ROQUETTE BENIFAIÓ.

MAXIMO FOLQUES LORENTE:       1:22:49.



PALMERA.


VICENS PASTOR, FERNANDO.-        0:32:43.
BAÑULS ORTOLA, CARLOS.-           0:32:44.
SENDRA ALCINA, TINO.-                 0:39:59.
TORRE DE MIGUEL, FELIPE.-           0:43:20
ALEMANY SENDRA, RAMON.-         0:44:36
SENDRA, CARLOS.-                         0:44:36


ONDARA.

SISCAR BAY, CARLOS,                      00h59m01s
LLANBIES SENDRA, ENRIQUE,         01h03m46s
SERVER COSTA, FREDERIC,              01h07m52s
OLTRA, JOAN,                                   01h09m01s.


ORIHUELA.

Sala Ferrer, Carmen:                       1.26.03.
Sendra Franqueza, Pascual:             1.38.09.
Sala Gonzalez, Vicent:                      1.38.09.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada