IN MEMORIAM

dijous, 20 de desembre del 2012

Descans Nadalenc.


                    Han passat ja les últimes maratons d'este ja vell 2012 i tot pareix indicar que Dorsal 19 es va a prendre un xicotet descans però les carreres no descansen i este últim diumenge encara podíem anar a córrer a Rafelcofer.
El descans en tot entrenament hauria de ser una sessió obligada dins de totes les activitats que realitzem per a mantindre i millorar el nostre estat de forma.


El descans el tenim moltes vegades associat a les vacacions, com un temps per a reprendre forces, per a poder realitzar amb més deteniment alguna activitat que en la resta de l'any, per les ocupacions, no podem realitzar, però com a corredors necessitem uns descansos extres per a recuperar-nos després d'esforços molt intensos o després de llargs períodes d'entrenament.
El començament de la Bíblia, en el Llibre de la Gènesi, quan narra la creació del món i de l'Home, ens diu que al sèptim dia, Déu va descansar. Crea el món en sis dies, i el sèptim descansa.
I em pregunte com és que Dorsal 19 pareix que no descansa, sempre esta en alguna carrera o realitzant alguna activitat.


Potser, si pensem un poc, el desig de descansar de les nostres activitats o aficions, haja de veure doncs en que moltes vegades ens toca realitzar esforços que no ens agraden, que hem de fer-los, però que no ens omplin plenament, que en definitiva no “amem”.
Per això, pense que el descans de Dorsal 19, després de tants mesos d'entrenaments i carreres, que realitzem pel nostre afecte i amor a la carrera a peu, és un temps de “disfrutar” el que hem fet, un moment de seguir “amant” totalment tots els entrenaments i carreres que hem realitzat.
Quan diem que Dorsal 19 descansarà este Nadal no diem una altra cosa ni fem una altra cosa que continuar disfrutant allò que s'ha aconseguit durant 2012, que és el poder continuar amant i disfrutant del que tenim, del que hem fet.


El nostre descans és per a poder disfrutar més del que hem fet, del que tenim, de les persones que ens rodegen, i descansem quan ens n'anem a córrer la nostra Sant Silvestre o alguna Mitja o algun Gran Fons, o descansarem també quan ens quedem a casa i isquem a córrer tots junts per a després acudir al dinar de Nadal del club i poder compartir més i d'una manera distinta amb els que vivim i correm, no sols ja el que hem realitzat sinó també tot el que ens oferira el 2013.
Descansem recordant allò que s'ha succeït en 2012 i imaginant el que ens oferira el 2013, descansem perquè no estem realitzant cap entrenament, descansem fent lo que mes ens agrada, però això si, descansem encara que parega estrany, corrent.


RAFELCOFER.

CARMEN SALA FERRER.-           0:40:21.
FERNANDO VICENS PASTOR.- 0:41:24.
JOAN OLTRA BAÑULS.-               0:45:09.
VICENT SALA GONZALEZ.-       0:53:48.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada