IN MEMORIAM

dijous, 9 d’agost del 2012

15 d'agost tots a Murla.


              Murla està situada en la vall de Pop, en el sector oriental de la serra de la Solana. Ja se que quasi tots sabem on es troba i que el territori és muntanyós amb algunes muntanyes notables com el Seguili, el Castellet i els contraforts del Penyal de Laguar.
Però el que pocs saben és que el dia 15 d'agost Dorsal 19 unirà Murla amb el santuari del Pla de Petracos, situat en terme municipal de Castell de Castells i que constituïx un dels més destacats exemples en tota Europa d'Art Macroesquemàtic i està declarat com Bé d'Interés Cultural i Patrimoni de la Humanitat. Ho farem corrent i acabarem dutxant-nos i esmorzant en el Trinquet de Murla.


Però saludem primer a tots els que s'uniran a l'excursió.
Esta activitat entra dins de les que estem realitzant tots els mesos amb la intenció de disfrutar un poc més de la carrera a peu tots junts. Com sempre formarem grups en què els ritmes de carrera i la distància seran diferents amb la intenció que tots puguem participar.
El punt de trobada serà el mateix que en anteriors ocasions el Bar Caçadors i l'hora també serà molt enjorn, per a desesperació dels dormilecs, les 06:15 a fi de poder-nos prendre un café.
Els que estan en la platja poden triar, ja que, un altre punt de trobada serà el Trinquet de Murla a les 07:00.


Correrem per la carretera que unix Murla amb Castell de Castells i que creua Benigembla. És una carretera nova, ampla, amb molt vorera d'emergència i sobretot tranquil·la, molt tranquil·la.
Tindrem sempre fins a arribar a Petracos una lleugera pujada, que com esperem tots, es convertirà en una lleugera baixada al tornar a Murla.
El paisatge ja el coneixem, correrem pel centre d'un abrupta vall rodejada de pins i muntanyes i amb el riu Xaló al nostre costat que encara que sec per estar a l'agost ens deixa l'empremta del pas de l'aigua.

Paisatge i dia per a disfrutar corrent que no espatlarem, espere, amb ritmes de carrera molt exigents encara que l'ultim quilòmetre, en lleugera baixada, des de Murla fins al Trinquet sempre ha sigut escenari de forts esprints.
En fi, tot el que ho desitge ja ho sap el dia 15 d'agost ens veiem.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada