IN MEMORIAM

dissabte, 28 de juliol del 2012

Els Jocs Olímpics Londres 2012 han començat,


Ja esta, els Jocs Olímpics Londres 2012 han començat, la cerimònia m'agrada, va ser senzilla, musical i amb molt d'humor, m'emocioni al veure a Heile Grebeselasi entrant en l'estadi amb la bandera olímpica i vaig sentir pena al saber que Paula Radcliffe té molts problemes amb una osteoartritis en el peu esquerre.

Però saludem primer tots els esportistes que amen els Jocs Olímpics i les seues Olimpíades.
Nosaltres haurem d'esperar fins al divendres 3 d'agost per a veure el començament de l'Atletisme, així que tindrem temps per a anar entrant a poc a poc en l'ambient Olímpic i anar preparant-nos per als 6 esdeveniments que per resumir poden ser els que més ens poden interessar com a corredors de fons que som.
Hem de presumir que l'atletisme és la principal prova dels Jocs Olímpics i la que va donar origen a estos, totes les seues disciplines representen una qualitat física que han sigut l'origen de la majoria dels altres esports, podríem dir també que l'atletisme és la causa que motiva els Jocs Olímpics.
No obstant anem va centrar-nos en les carreres de fons que són les que més practiquem i per tant hauran de ser les que amb més interés seguirem.

El calendari serà el següent:
Divendres 3 d'agost.
22:15. Final 10.000 m. Femení.
Dissabte 4 d'agost.
22:15. Final 10.000 m. Masculí.
Domingo 5 d'agost.
12:00. Marató Dones.
Divendres 10 d'agost.
21:05. 5000 m. Femení.
Dissabte 11 d'agost.
20:30. 5000 m. Masculí.
Domingo 12 d'agost.
12:00. Marató Masculina.
No obstant com a esportistes que som no ens deurem oblidar de les dos finals de 100 m., ni dels 200 m., ni dels 400 m. En fi no ens deurem oblidar de cap carrera ja que som corredors.
Com podeu comprovar tindrem temps per a entrenar i després poder disfrutar de les finals així que no deuria haver-hi cap problema que ens impedira voreles.
Però comencem pel deu mil femení, final directa, amb el primer enfrontament entre Kenya i Etiòpia.

El divendres 3 d'agost, a les 22:15 cal assentar-se per a disfrutar del que serà el deu mil femení més important dels últims quatre anys amb dos països que senten la carrera a peu com el seu esport nacional i no deixaran que cap medalla se'ls escape. Després del mundial, Kenya voldrà mantindre la seua hegemonia però estem segurs que Etiòpia medalla a medalla tornarà a ser l'altra vegada protagonista, pensem que les medalles deuen estar ací perquè qualsevol altra corredora que aconseguira medalla seria una sorpresa.

Podeu veure les participants (participants 10 km.) i fer les vostres apostes, veurem després els resultats.
En els pròxims dies intentarem donar notícies sobre estos sis esdeveniments.
No obstant nosaltres continuem participant en carreres i ho vam fer en la Milla de Moraira i a Simat així que ací estan els resultats.

Milla de Moraira.

FOLQUES LORENTE, MAXIMO    0:05:58

Volta a Peu a Simat.

00:26:58     SALA FERRER, CARMEN.
00:31:21      FOLQUES LORENTE, MAXIMO.
00:33:30    SALA GONZALEZ, VICENT.
00:33:31     SENDRA FRANQUEZA, J. PASCUAL

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada