IN MEMORIAM

dissabte, 2 de juny del 2012

Calendari d'activitats 2012-13.


Anem hi ha intentar durant este mes de juny establir una agenda d'activitats del nostre club, com si fóra un calendari d'activitats. Tenim ja dos dates marcades el 27 de gener del 2013 la III Mitja Marató “Vila de Pego” i el 4 de maig del 2013 on organitzarem la XXXI Volta a Peu.
Hem d'ubicar encara tots els nostres recorreguts en grup que estem realitzant tots els anys però que no solem planejar amb massa antelació.

Destacar entre les nostres eixides; el circuit de la Vall d'Alcala, el de la Vall d'Ebo, el de la Reprimala a Lorcha, el de la Vall del Pop, el de la Marjal de Pego, la Volteta del Ràfol, la de la platja, la carrera del club “IV Trofeu Dorsal 19”, la Marató de València el 18 de novembre i la Pego – Elx, encara que esta no pareix que tinga una altra data que la de la Setmana Santa des del divendres 29 de març fins al dilluns 1 d'abril.

Com veieu només amb les habituals ja tenim una per mes així que anar mirant les vostres agendes perquè antes que acabe este mes de juny el calendari haurà d'estar completat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada