IN MEMORIAM

diumenge, 27 de maig del 2012

XXI CURSA POPULAR VILA DE PEDREGUER.


La Cursa a Peu a Pedreguer és igual a dir Cametes, poques carreres en la Marina tenen un maridatge tan clar i evident.
Però saludem abans a tot el C.E. Cametes que ahir a la vesprada ens han fet disfrutar d'una bona carrera.
Si una carrera es complementa bé amb l'organitzador, si un club és capaç d'integrarse, de traslladar la seua imatge a la carrera que organitza és el Cametes i la seua Cursa a Peu a Pedreguer.


Si el Cametes realça el seu afecte per la carrera a peu organitzant la Cursa a Peu a Pedreguer esta engrandix el gust per córrer. Si la Volta a Peu és una plaent experiència, conéixer els membres del Cametes també ho és.
Encara que és veritat el que bé diu la dita, “en gustos es trenquen gèneres” perquè no tots tenim els mateixos gustos, ni de la mateixa manera desenrotllats, no obstant això el principal per a poder conéixer un enllaç perfecte, entre carrera i organitzador és córrer la Cursa a Peu de Pedreguer i conéixer al Cametes.
En Dorsal 19 ho sabem i procurem participar en este homenatge que tots els anys organitza el C.E. Cametes a la carrera a peu. Hem acudit en massa, pràcticament tots els corredors de Dorsal 19 estàvem el dissabte a Pedreguer corrent per un circuit que ens sabem de memòria, un recorregut que reunix totes les característiques del club que l'ha dissenyat.

És un circuit ràpid en algunes de les seues parts com ho és sens dubte Carlos Simó, un dels membres del Cametes que millor entén este món de la carrera a peu.
Igual que Gerardo Masanet la Volta a Peu de Pedreguer és agradable, divertida i festiva, Gerardo com la seua Cursa a Peu ens assegura passar una vesprada entretinguda i divertida.
Però el circuit de Pedreguer també en alguns moments és dur i exigent com Jose Sese que sap posar serietat i orde allí on es necessita.
Una altra de les característiques que més admirem en Dorsal 19 de la Cursa a Peu de Pedreguer és lo ben promocionada que esta dins de la Marina i és que és un fidel reflex de com es comunica de bé amb la gent i els corredors Vicent Carrio que amb el seu micro ens fa sentir que estem en la cúpula de la carrera popular en la Marina Alta.
La XXI Cursa a Peu a Pedreguer és molt més i la col·laboració de Jaime Monfort ajuda a què estiguem davant de la carrera més distingida i elegant de la Marina.
Hi ha molts més corredors en el Cametes i és veritat que no els coneixem a tots perquè és un club que a crescut molt en els últims anys però normalment la imatge d'un club sol reflectir el carisma dels seus socis més representatius.

Poden paréixer moltes flors i és possible que entre elles puga haver-hi alguna que tinga espines però l'aventura i l'emoció d'organitzar una carrera ens ajuden a suportar millor eixes xicotetes punxades.
Si al llegir esta entrada algú arriba a pensar que – No és per a tant – Jo li aconsellaria que s'acostara a Pedreguer i que coneguera a algun corredor del Cametes i es donaria compte que s'estan acostant perillosament a Dorsal 19 i és que quan girem el cap i mirem cap arrere els veiem cada vegada més prop.
No pot haver-hi una rivalitat entre el Cametes i Dorsal 19 perquè són dos cares d'una mateixa moneda que no presenta cap creu, una moneda que té tot el valor dels corredors populars encara que algunes vegades al llançar-la a l'aire isca Cametes i altres Dorsal 19, però és purament i simplement la sort.

Esta vegada hem deixat el protagonisme del nostre blog al Cametes i així com el dissabte nosaltres vam ser els invitats i ells els amfitrions, hui els tornem la invitació.

XXI VOLTA A PEU A PEDREGUER 

SISCAR BAY, CARLOS
0:38:36
SALA FERRER, CARMEN
0:39:46
FOLQUES LORENTE, MAXIMO
0:40:49
ALEMANY GARCIA, FREDERIC
0:42:27
VIDAL BAÑULS, CARMELO
0:42:28
SISCAR PASTOR, CARLOS
0:42:40
SENDRA FRANQUEZA, VICENT
0:44:30
LLANBIES SENDRA, ENRIQUE
0:44:32
PONS SORIANO, ALBERTO
0:44:58
SERVER COSTA, FREDERIC
0:45:14
VICENS PASTOR, FERNANDO
0:45:17
BAÑULS ORTOLA, CARLOS
0:45:29
SENDRA FRANQUEZA, J. PASCUAL
0:46:55
PIERA FERRER, BAUTISTA
0:47:05
ARBONA ESCRIVA, JUAN JOSE
0:48:08
CERESOLA PIERA, FRANCISCO
0:48:44
MENGUAL COTS, CARLES V.
0:48:57
OLTRA BANYULS, JOAN
0:49:51
SALA GONZALEZ, VICENT
0:49:51
PONS LORENTE, JOAN
0:50:57
FELIU SENDRA, CARLOS
0:51:09
BOLTA NAYA, JUAN BAUTISTA
0:52:03
FOLQUÈS NADAL, JOAN
0:55:57
SENDRA ALCINA, TINO
0:55:57
ALEMANY SENDRA, RAMON
0:56:02
LLORET SENDRA, FERNANDO
0:56:38
PONS PUCHOL, PEP
0:57:34
SENDRA GISBERT, CARLOS
0:59:58
TORRE DE MIGUEL, FELIPE
1:00:19

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada