IN MEMORIAM

dimecres, 7 de març del 2012

Les llavors de Dorsal 19.



Conten que un jove passejava una vegada per una ciutat desconeguda, quan, de sobte, es va trobar amb un comerç sobre la marquesina del qual es llegia un estrany rètol: «La Felicitat». A l'entrar va descobrir que, darrere dels mostradors, els que despatxaven eren àngels. I, mig espantat, es va acostar a un d'ells i li va preguntar: «Per favor, què venen ací vostés?» « Ací? —Va respondre en àngel—. Ací venem absolutament de tot». « ah! — Va dir sorprés el jove—. Servisquen-me entonçes la fi de totes les guerres del món; moltes tones d'amor entre els hòmens; un gran bidó de comprensió entre les famílies; més temps dels pares per a jugar amb els seus fills...» I així va prosseguir fins que l'àngel, molt respectuós, li va tallar la paraula i li va dir: «Perdone vosté, senyor. Crec que no m'he explicat bé. Ací no venem fruits, sinó llavors.»
Però saludem abans a tots els corredors que ja han sembrat la seua llavor pa que  en esta primavera poder realitzar una bona Volta a la Marina i estar en perfecta forma en l'estiu.

En este món de la carrera a peu sempre és així. Mai ens venen les bones marques ja fabricades, sinó que ens oferixen una llavoreta en forma d'entrenament que nosaltres hem de plantar i que tenim després que regar i cultivar en forma de sèries i entrenaments; la hem de preservar de les gelades i defendre dels freds a la nostra llavoreta igual que hem de fer amb el nostre cos, i que, després, molt tard, qui sap si en la primavera o en l'estiu acabarà florint i donant-nos eixes marques que tant desitgem.
En Dorsal 19 tenim llavors per a córrer.

En Oliva hem vist ja que Dorsal 19 té les seus llavoretes plantades i les veurem florir unes durant la Volta a la Marina, altres en les Maratons de Barcelona i Roma i altres en les dures carreres d'este estiu.
Veiem que ha molts corredors els agrada i a altres els agradaria acudir a un comerç, pagar uns quants euros i portar-se ja ben empaquetades les seues marques i les seues bones carreres.
Clar que als corredors este negoci no ens agrada gens. Seria molt més còmode i senzill que t'ho donaren ja tot fet i empaquetat.
Però resulta que el millor que té la carrera a peu és el nostre sacrifici i esforç per a disfrutar dels nostres èxits i com va dir ja algú, en la carrera a peu els nostres èxits o fracassos no estan en el clamor del public i l'aplaudiment de les multituds sinó dins de nosaltres, esta allí on hem posat i cuidat eixa llavoreta que tant hem cuidat durant mesos i que per fi algun dia veurem com ens dóna el seu fruit.
Este diumenge en Oliva ja podem endevinar quines són les llavors dels corredors de Dorsal 19, ja podem veure eixos brots que ens avancen com van ha ser les flors de cada u, ja hem vist els que han triat La Mitja i els que la Quarta i el perquè de cada elecció.
Però hem de recordar que si bé en els maratonians pareix clara l'espècie de llavor que han sembrat cal recordar-se que si bé en la Marina les carreres són curtes la carrera del club enguany és una Mitja Marató i que se celebra el dia 19 de maig en Almansa així que atenció amb eixa planteta que comença ara ha créixer i que tindrem ja que començar a podar per a poder-la orientar on més ens convinga.  


Quarta.

JUAN JOSE ARBONA ESCRIVA.            0:47:24
JOAN FOLQUÈS NADAL.                          0:54:29
PAU FOLQUES NADAL                             0:55:05
JUAN BAUTISTA BOLTA NAYA                0:55:20
RAMON ALEMANY SENDRA                   0:56:15

Mitja.

CARLOS SISCAR BAY                               1:26:53
CARMEN SALA FERRER                           1:27:52
FERNANDO VICÉNS PASTOR                1:30:34
MAXIMO FOLQUES LORENTE                1:31:59
CARMELO VIDAL BAÑULS                      1:32:12
VICENT SALA GONZALEZ                        1:37:41
VICENT SENDRA FRANQUEZA              1:38:31
CARLOS BRIONES RUIZ                          1:39:01
ALBERTO PONS SORIANO                      1:40:00
BAUTISTA PIERA FERRER                       1:40:13
FREDERIC SERVER COSTA                     1:41:36
TONY WOODALL                                        1:47:58
FRANCISCO CERESOLA PIERA             1:53:31
ENRIQUE LLANBIES SENDRA               1:53:31

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada