IN MEMORIAM

divendres, 3 de febrer del 2012

Santa Pola 2012.


Passem hui a veure com van quedar els nostres corredors en les ultimes carreres que s'han celebrat. Però saludem abans a tots els que van participar en Santa Pola i Pego.

Tots sabem el bon circuit que posseïx Santa Pola per a realitzar bones marques però tots sabem també que moltes vegades un bon ambient de carrera ens ajuda més a realitzar bons “Cronos” i Santa Pola posseïx les dos coses amb l'afegit de tindre un bon clima per a córrer.
Així que allí que ens vam anar a disfrutar de tot, carrera, ambient i clima amb un equip compacte disposat a menjar-nos tot el que ens posaren per davant i les marques ho demostren.
No es va poder batre la millor marca perquè ens falta a ultima hora Bay per una inoportuna lesió, totes ho són, que deixe tota la responsabilitat a Carmen que no esta de moment per la labor i vam perdre una bona ocasió.
En la part alta de la classificació fa algunes carreres que comptem amb un nou nom, Máximo contínua ascendint escalons cap eixos quatre minuts el quilòmetre que és eixa línia que dividix dos mons en la carrera a peu, no tenim dubtes que dins de poc entrara en eixe món de la velocitat que hi ha en les carreres de fons.

Fede, va acudir minvat físicament perquè estem en època de refredats i com el seu principal objectiu és la marató de Barcelona podem dir que realitza un excel·lent entrenament.
Baixant en la classificació de Santa Pola ens trobem ara amb dos “tractors grocs”, el Magre i Picayna que es van convertint en dos autèntics tot terreny que comencen ja a voler entrar en eixa tercera dimensió de la carrera a peu en què ja se sent el vent de la velocitat en la cara i és que els cinc minuts és una altra línia invisible, de moment van camí d'aconseguir-ho en un enorme descapotable groc.

En la part baixa ens trobem amb els autèntics motors dièsel, eixos “Perkins” que són tranquils però fiables i que van amb eixe ritme tranquil però segur, Ramón va aconseguir canviar la pitjor marca com també ho va fer Vicent però un sol segon és la que marca la diferència i el "crono" és el "crono".
Entraré ara en polèmica, els temps de les carreres que podeu veure són els oficials  perque els reals, jo pense que es deurien anomenar personals, i que es deuen quedar anotats en els diaris de cada corredor com a referència ja que no existix cap rècord mundial, europeu o nacional que siga temps real sinó oficial.

Dic açò per a aclarir que les marques que veieu són marques Oficials i que les marques Reals les deurem preguntar a cada u, ja que les marques reals moltes vegades no ens diuen el que passa en carrera ja que tenim a molts corredors amb la parada automàtica en el seu GPS connectada i clar no comptabilitzen les necessàries parades per a realitzar les seues necessitats fisiològiques.
Sala Ferrer, Carmen
1.25.01
FOLQUES LORENTE, MAXIMO
1.28.39
SERVER COSTA, FREDERIC
1.43.30
ceresola piera, francisco
1.50.50
bolta naya, juan bautista
1.51.04
Sala Gonzalez, Vicent
1.58.10
alemany sendra, Ramon
1.58.11

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada