IN MEMORIAM

divendres, 6 de gener del 2012

Una carrera sense complexos.


                     L'atletisme ha sigut l'encarregat de despedir esportivament l'any a Pego i ho ha fet amb la tradicional Sant Silvestre, que enguany complix la seua segona edició, l'escenari va ser el circuit que discorre pels carrers de Pego i que ja vam estrenar l'any passat amb tan bona acollida a pesar de les seues pujades i baixades però sempre per dins del nostre nucli urbà. Però saludem abans a tots els fans de Sant Silvestre.

Enguany la Falla la Font ha volgut donar un nou impuls a esta carrera convertint-la en Solidària recolzant a l'Associació Obrint Cami, gest que augmenta la difusió de la carrera a peu i de l'Associació de Persones Discapacitades de Pego.
La Sant Silvestre no és una carrera més. L'esdeveniment que organitza la Falla la Font i que ha comptat amb prop de 200 corredors la podem considerar la carrera més original de les celebrades a Pego.

Per diversos motius, pel seu ambient, per l'esperit carnavalesc que aporten molts dels seus participants i perquè el caràcter dels corredors de Pego, obert i acollidor, invita a la resta dels corredors de la comarca.
La carrera que es va celebrar el dissabte 31 de desembre ha aconseguit reunir des d'atletes en busca d'acabar l'any amb una bona marca fins a ciutadans de tota condició social que participen en ella en família o amb amics i amb l'únic objectiu de passar-se'l bé sense desafiar al cronòmetre.
La Sant Silvestre de Pego és, abans que res, una carrera sense complexos.
Enguany també han pogut participar els més jóvens. En la 2 edició la Falla la Font prepara també carreres per als menors.

És la carrera ideal per a divertir-se perquè hi ha un premi a la millor disfressa que enguany va aconseguir el nostre amic Ramón que ens va sorprendre a tots no sols amb la seua disfressa sinó que ho complementa amb un cuidat maquillatge que completava a la perfecció el conjunt.
Molts corredors de Pego aposten per esta carrera per a començar ha participar en competicions  populars pel seu colorit i per la seua alegria així que vam poder comprovar com corredors que veiem corrent tots els dies pels nostres camins es van posar per primera vegada un dorsal.
És per a molts de nosaltres una forma saludable de despedir l'any fent esport i estar preparats per als excessos que sens dubte hem comés i anàvem a cometre eixa nit .

Una altra de les característiques per les que tant d'èxit tenen les Sant Silvestres és per com resulta d'insòlit el poder avançar a SuperMan i a Batman o ser avançats per una Sevillana i una Abella.
En la Sant Silvestre de Pego vam poder disfrutar d'una carrera on vam poder triar la distància, una o dos voltes, competir o realitzar una carrera festiva així que la Falla la Font va aconseguir assegurar salut i diversió.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada