IN MEMORIAM

dissabte, 18 d’abril del 2009

13 CIRCUIT A PEU MARINA ALTA.

Ens trobem ja a una setmana de començar un any mes la Volta a la Marina, i amb esta seran 13, són moltes ja, i açò ens pot portar a participar de rutina, a no sorprendre'ns dissabte darrere de dissabte, a no trobar al·licients nous que ens motiven i estos poden ser símptomes que ens estem fent majors o que ens estem oblidant d'una cosa molt important per a un corredor i és la capacitat de sorpresa.
Tots hem tingut eixa capacitat quan començàvem a córrer i a participar en carreres, correríem a Pedreguer i ens sorpreníem de la seua organització i del seu ambient,  anàvem a Jesus Pobre i ens sorprenia el seu bonic circuit, corríem en Xàbia i ens meravellava córrer junt amb el mar, a Benissa ens admirava com la duresa del seu circuit no se suavitzava amb el pas dels anys, i segons s'anaven afegint mes carreres ens fascinava com anàvem  coneixent tota la Marina, i així ens presentàvem a Ondara i ens admirava el seu circuit pla,  en Gata ens agradava no sols passar per la carretera sinó una vegada a l'any córrer pels seus carrers, a Teulada que sempre es quedava amagada a l'esquerra de la nacional l'hem anat coneixent any rere any i la nostra veïna El Verger també ens invitava a córrer pels seus carrers i nosaltres gustosos ens presentàvem allí amb tota la il·lusió i així any rere any hem anat coneixent un poc mas nostra comarca.
Però conforme han anat passant els anys, eixa capacitat de sorpresa és possible que haja  anat disminuint. A què es deu? Coneixem la resposta?.
Si ens succeïx açò és fàcil que no coneguem la resposta, però és només perquè no ens l'hem plantejat, sol ens l'hem de plantejar i veurem que la solució és simple, cal tornar al darrere, tornar a ser principiants en la carrera a peu, cal convertir-se en xiquets ja que estos sempre s'estan sorprenent de tot, fins que creixen i els succeïx com als corredors que ens anem acostumant a les carreres, ells ho fan al món, és com si perdérem la capacitat de deixar-nos sorprendre per les carreres. 


En eixe cas, perdem una cosa essencial, una cosa que hem d'intentar tornar a despertar en nosaltres. Perquè això esta ancara dins de nosaltres i ens diu que la carrera a peu de la què tant hem disfrutat en la Volta a la Marina torna un altre any mes, i encara que ja siguen 12 edicions mes 1, només hem de convertir-nos en xiquets a qui els agrada córrer i ser com ells i oblidar-nos de tot el que recordem per a així poder-nos sorprendre de nou de tot el que ens va a passar en estes nou setmanes que se'ns presenten per davant.
Així que anem per tant a realitzar les nostres inscripcions perquè el 25 d'abril del 2009 començarem no sols hi ha competir si no també a jugar, a un joc de carreres que ens ha de tornar a eixe pati de col·legi, i així en el recreo poder-nos ajuntar i  divertir-nos amb tots els nostres amics corredors i sobretot paquè puguem continuar sorprenent-nos de tot este món que és la carrera a peu. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada